Knight Online Çok Kasıyor

Konu Yazar

Orkchampion

New Member
Kalemi Kırıldı!
Tem
429
7
Arkadaşlar PC Özellikleri

p4 3.1 işlemci
512 mb ram 1gb dada kasıodu
256 mb Ati Radeo 9250 AGP 8x Ekran Kartı
80gb hdd

uzun süredir bu sorunu yasıyorum oyuna belirli sürelerde yani oyuna giriom 3dk aralıkla kasma girio tekrar düzelio 3 dk sora tekrar girio kasma.driverlar sürücüler günce napabilirim sizce ?=

Cevap: Knight Online Çok Kasıyor

Oyunda Kasmaması için 1 gb Ram + 512 MB Ekran Kartından Yüksek Olması Lazım PCnin
Oyunu Açtığında Görev Yöneticisindeki CPU ve Ayrılmış Bellek Ne Kadar Az Olursa O Kadar Az Kasar :)

Oyunda Kasmaması için 1 gb Ram + 512 MB Ekran Kartından Yüksek Olması Lazım PCnin
Oyunu Açtığında Görev Yöneticisindeki CPU ve Ayrılmış Bellek Ne Kadar Az Olursa O Kadar Az Kasar :)

Alakası Yok Arkadaşım Benim Bilg.

512 Mb 128 Mb Ekran Kartı Ama Kasmıyor

Arkadaşın Bilgisayarına Virüs Girmiş Format Atsın Düzelir..!

adam resmen 64 mb ekran kartı celeron işlemciyle hiç kasmadan oynuo ama benimki :S virüs diosanız olabilir virüssüz exe bulamadım o yüzden napıcam bilmiom :S

Minimum:
İntel Celeron D 2.2 ghz işlemci
256 megabyte Ram Belleğe sahip ve
128 megabyte ekran ram'ine sahip bir makina rahatça bu oyunu oynayabilir ;)

Son düzenleme:

Minimum:
İntel Celeron D 2.2 ghz işlemci
256 megabyte Ram Belleğe sahip ve
128 megabyte ekran ram'ine sahip bir makina rahatça bu oyunu oynayabilir ;)

Arkadaşım Kafan Basmıyormu İşlemciyle Alakası Yok Diyoz Adamın Bilg. e Virüs Bulamış Format Atsa Düzelcek Bendede Aynı Sorun Vardı

aynı sorun bendede var 1299 clientlerinde
1 gb ram
128 ekran kartı var sürücülr güncel nvidianın felan hepsi güncel ama çok kasıyor exeyi virüssüz yapsamda kasıyor virüslede alakası yok her zaman ad avareyle temizleyim hard diski taratıyorum ama kasıyor ne yapam bilemiyorm?

Güvenli modda girip hem spy hemde virüs taraması yap oda olmadı bi format çek :(

hackshield klasörünü silin biliyorum anlamsız ama biraz fark etti sanki :)

Geri
Üst Alt