- Eki
- 661
- 3
Selam Arkadaşlar ben size şunu söylemek için geldim artık daha fazla kendimi tutamadım
1)Db editleyip buna emek denmez arkadaşlar bu bi emek hırsızlığıdır zaten
Gelecek Cevaplar
1)Nasıl emek Hırsızlığı o kadar editliyoz
1 Cevap ) Oyunu Senmi Hazırladım ? Bu Oyunu Bi Yoldan Japonlardan alınıp yapılmıştır private anlamıda [Kaçak vs.] anlamına gelir
2)Olsun Bizim lisansımız var
2 Cevap ) Bunu +15 birinin yazıcanı sanmıyorum ama cevap vereyim bu oyunun lisanlı sürümünü almak için gerekli şartlar
1)Bi Şirketin olucak
2)Her Ay oyunun Lisansını Tazelemek İçin Japonlara Para ödiyeceksin (20 Milyar Falan)
3)1298 Satılmıyor (Bildiğim)
2)Bu Db Satan , Panel Editliyen arkadaşlar
Size Bakıyorumda Gerçekten İyi programlar yazıp güzel dbler editliyorsunuz bunları bırakıp bütün ko-cuce bi araya gelip bunun gibi güzel bi oyun yapsanızda bu yeteneğiniz kazançlı ve eğelenceli bi amaç için uğraşsa ben içimde kalmasın dedim
Not: Bu Oyunu bende oynuyorum Adminim Hatta Ve Yaptıklarıma Hiç Bir zaman Emek Demem
PwP oyuncularına
1) En sinir olduğum Emek Verdik demektir
1 Cevap) kardeşim Kapanacağı %50 bi ihtimal olan lisansı olmıyan bi oyun istediği kadar desin kapatır db 0 lar vs. vs. istediğini yapar oynamıcaksın o zaman
1) Herkez Senmi Db 0 lamaz
1 Cevap)Emin ol Belli Olmaz Kafasına Eser db 0 lar hiç bi kanuni hakkında yok
Uskoda Db 0 lanmaz istediğiniz kadar isterse K2 bıraksın baska firma alsın ama genede db 0 lanamaz yasal haklanırınız vardır
İyi Eğelenceler ...
1)Db editleyip buna emek denmez arkadaşlar bu bi emek hırsızlığıdır zaten
Gelecek Cevaplar
1)Nasıl emek Hırsızlığı o kadar editliyoz
1 Cevap ) Oyunu Senmi Hazırladım ? Bu Oyunu Bi Yoldan Japonlardan alınıp yapılmıştır private anlamıda [Kaçak vs.] anlamına gelir
2)Olsun Bizim lisansımız var
2 Cevap ) Bunu +15 birinin yazıcanı sanmıyorum ama cevap vereyim bu oyunun lisanlı sürümünü almak için gerekli şartlar
1)Bi Şirketin olucak
2)Her Ay oyunun Lisansını Tazelemek İçin Japonlara Para ödiyeceksin (20 Milyar Falan)
3)1298 Satılmıyor (Bildiğim)
2)Bu Db Satan , Panel Editliyen arkadaşlar
Size Bakıyorumda Gerçekten İyi programlar yazıp güzel dbler editliyorsunuz bunları bırakıp bütün ko-cuce bi araya gelip bunun gibi güzel bi oyun yapsanızda bu yeteneğiniz kazançlı ve eğelenceli bi amaç için uğraşsa ben içimde kalmasın dedim
Not: Bu Oyunu bende oynuyorum Adminim Hatta Ve Yaptıklarıma Hiç Bir zaman Emek Demem
PwP oyuncularına
1) En sinir olduğum Emek Verdik demektir
1 Cevap) kardeşim Kapanacağı %50 bi ihtimal olan lisansı olmıyan bi oyun istediği kadar desin kapatır db 0 lar vs. vs. istediğini yapar oynamıcaksın o zaman
1) Herkez Senmi Db 0 lamaz
1 Cevap)Emin ol Belli Olmaz Kafasına Eser db 0 lar hiç bi kanuni hakkında yok
Uskoda Db 0 lanmaz istediğiniz kadar isterse K2 bıraksın baska firma alsın ama genede db 0 lanamaz yasal haklanırınız vardır
İyi Eğelenceler ...