KNight Online Komik x)))

Konu Yazar

anil34anil

New Member
Kalemi Kırıldı!
Kas
41
0
İsmail YK BAS GAZA TURKO VERSİON
Sıfır kilometre yeni bir car acarım czde orğlara ben havamı atarımSağ şarht sol şarht bir caka atarım turbomu basar birden gaza basarım Hmm yeter anam ben anasını satarımAman czyi toz dumana katarım server tıklım olsa ne yazarSöyle yavrum beni kim tutar
Vay anam benVay anam şahrt larım toz pembe ss yi takiyorum bir sağ bir sol
Hey anam carim fır dönüyorHey anam bak orglar bakıyorÇekilin yoldan bir bela geliyor
Bas turboya bas turboya
bas turboya asassım bas turboya Kim tutar senibas turboya cz senin hiç durma Hadi kes beni burda.
.
Birezig görsem z ye alırım Çaktırmadan yanına varırım Üff ne ezigmişsin be cicim Hadi gel beraber iki vs yapalım gel beraber np tıranferi yapalım Kıvrak deli dolu bi party kuralım itemler kaliteli clan g1 hmmmm
Vay anam benVay anam şahrt larım toz pembe spıkeın sesi kulakları deliyor
Bas turboya asasım Bas turboya Kim tutar seni Bas turboya cz senin hiç durmaHadi kes beni burda.
.
Banane banane şimdi kescem Banane banane şimdi vurcam hp nasıl düştü diye sorma Sende ezigsin açık konuş susma
Vay anam bak geldik towna Vay anam işte kestim ben seni Hadi biraz daha minör yap bana
Bas turboya bas turboya
bas turboya asassım bas turboya Kim tutar senibas turboya cz senin hiç durma Hadi kes beni burda.
Vay anam arkamda gm varUmarım prıestin yanında havamı bozmaz İnşallah şimdi beni bamlamaz
GM : _M_A_R_K_O_ sağa çek çabuk
Bana mı çatar bu koxp cezası?Benim hatam değil kimin hatası?Sözün gelişi çok güzel dinlemeyi sever bakHey anam hey babam hep hayallere bak
Nolursun gm abiBeni bi kerecik affetBir şans versen, yaylan desen
..
itemler lütfenBuyur abi
itemler tamam.kopsta yok tutmayım seni.

KNİGHTONLİNE KOMEDİ

(karne alıp kapıya gelir ve açar)

baba - vay akıllı oğlum hoş geldin

çocuk - (korku dolu kekeleyere) hoş bulduk ocr babacığım
baba - ver alim karneni bi göreyim

çocuk - (karnesini verdiği gibi town çeker)

baba - Hunter Olum bu karne ne böyle

çocuk -(içinden) ahh ahh keşke warrior açsaydım defansım daha iyi olurdu. Bide spear defans giysem, babam vursada potla kurtulabilirim.

baba - ( oda town çektikten sonra potçuya gelir ) heee buldum seni.Ne lan bu karne..

çocuk - baba ha spike town yaparken kuleler vurdu.

baba - ne diyosun olm

çocuk - defans'ım az baba.Z-R yap bari. skill vurma.

baba - (iyice aptallaşmış bir vaziyette )Z-R ?

çocuk - dur baba önce pot alayım. 100k verirmisin.

baba - yok sana bundan sonra haftalık. bütün sömestırda matematik.kimya.fizik.çalışçan .

çocuk - ama baba daha master aççaktım
-------------------------------------------------------------------

KNİGT ONLİNE ANA HABER BÜLTENİ

S.A KNİGHT ONLİNE OYUNCULARI 19:30 ANA HABER BÜLT.HOŞGELDİNİZ BEN MEHMET ALİ ASSASSİN

DANTEYE_ HAİN SALDIRI:
DANTA_ CZ DE NP KASARKEN BİR GURUP KOXCUNUN SALDIRISINA UĞRADI DANTE PES ETMEDİ VE HEPSİNİ ÖLDÜRDÜ DAHA SONRA ANA BABA SÖVDÜ

NPC LER İSYANDA

NPC LER MAAŞLARININ ARTMASI İÇİN SENDİKAYA BASKI YAPIOR M***EZ (K2nETWORK) OLAYA EL KOYDU VE BÜTÜN NPC LERİ SİLDİ.

BİR GURUP ÇILGIN WARRİOR GÖSTERİŞ YAPMAK İÇİN BUFFSUZ VE HEALL SİZ TALOS KESTİ YANLARINDA SADECE SC VARDI.GUARDLAR OLAYA EL KOYUP WARRİORLARI MAHZENE ATTLILAR

El moradLI yine ölüyor:

El moradda Irene_Humanun idam edilmesiyle beraber kan durmuyor.Bu akşam saatlerde olmpyanın çevresinde karusların bulundugu kampa ateş açıldı. Ateş sırasında sivil el moradlılar hayatını kaybetti.Karusların askerleinden 156 CİVCİV YATTI.20 TANE DE 60 + YATTI REZZLERE GÜN DOĞDU.BÜTÜN YATANLAR REZZ REZZ PLS DİE İNLİOLARDI

SPOR
SC SPOR MD SPORU 2:0 YENDİ GENE OLAY ÇIKTI GUARLAR KILIÇ KALKAN DALINCA ORTALIĞI KAN GÖTÜRDÜ NET OLARAK 137 KİŞİ ÖLDÜ GUARDLAR TUTUKLANDI NEDENİ BİLİNMİO

HAVA

EL MORAD CASTLER YARIN 89 DERECE OLACAK CİV CİVLER GENE YANIP PİLİÇ ŞİŞ OLCAK

KARUS KALESİNDE İSE -20 DECE OLCAK CİV CİV LER DONCAK BUZLUĞA ATARSINIZ

BİR GURUP TW 0000000 SALDIRDI 0000000 HEPSİNİ KESDİ

DÜN GECE EZİK SAVAŞI SIRASINDA BİR CİV CİV E NOVA İSABET ETTİ CİV CİV AĞIR YARALANDI AMA O GÜLÜYORDU NEDENİ İSE CİV CİV PATLAMIŞTI

--------------------------------------------------------------------------

KO OYNIYAN ADAMIN SEVGİLİYE HİTAP ŞEKLİ:d

1)Aşkım seni gördüğümde içim sanki +8 shard basmış gibi kıpır kıpır oluyo poison basasım geliyo

2) Rezzer gibi girdin hayatıma ölümlerden döndürdün.

3) Buff ına kurban olayım yavruum

4) Seviyorum seni troll e spike çakar gibi

5) Seviyorum seni 1 coin e shard çeker gibi

6) Aşkım bu gün ayrı bi güzelsin.Lamialar yanında halt yemiş

7) Aşk bir boss tur.Girişmeyen yoktur

Party buffersız ben sensiz olamam aşkım

9) Tankın olam yavruum

10) Aşk bir party ise healle beni Pakize

-------------------------------------------------------------------------
------------------------ALINTIDIR------------------------------------

BeqenenLer + r3pp ÇömerT olan Kazanır.... YorumLar :)

Cevap: KNight Online Komik x)))

Yeri burası degil burası resım-video paylasım yerı sen komık yazılara acıcaktın bu konuyu

Son düzenleme:
Cevap: KNight Online Komik x)))

GüzeL Yazmışsın da Kardeş
ArkadaşLarın dediği gibi Komik YazıLara faLan yazsaydın bunu
Çok daha iyi oLurdu ...

Geri
Üst Alt