Knight Online mi Pvp mi?

Knıght Onlinemı Pvpmi

• Kullanılan toplam oy
    274
Cevap: knıght onlinemı mı? Pvpmi

Bence hıcbırı :) Cunku usko parayla oynarsan cok zevklı oluyor...
Pvp de ise cogu server 1-2 gunde kapanıyor yada dupe falan oluyor serverda hıc degerın kalmıyor!!!

Bence hıcbırı :) Cunku usko parayla oynarsan cok zevklı oluyor...
Pvp de ise cogu server 1-2 gunde kapanıyor yada dupe falan oluyor serverda hıc degerın kalmıyor!!!

katılıyorum ama uskoyada baya bi para yatırman lazım :D:D
1 2 güne kapanmayan serverlarda var bu işi 2 3 yıldır yapan aradaşları tanıyorum :a:

ee o 2.3 yıldır yapanlar senin babanın hayrınamı yapıor sanki:D onlarda oyun ici item edit vs satıslık yapıordur!

Saten burdaki arkadaşların % 80'ni Sunucu sahibi o yüzden cogunluk pvp :)

Neden 1299 privater 1299 private serverde oyuncuların itemleri hepsi aynı skiller dogru calışmıyor warrior 12 20 skil rogue 12 skil mage 72 75 80 bide master 12 skil priest tüm skiller calışıyor. ben ne yapim şimdi

çok saçmalık oyun

Son düzenleme:

Bakın şimdi Knight online Ve pwp arasında büyük fark war uskoda hayallerin war mesela 59 lwl olup eline shart felan almak felan işte ama pwpde bunu daha kolay yaparsın ayrıca pwpde daha rahat oynama gibi şansın war çünkü sürekli bi serverden birine geçebilirsin

VE usko şuanda sürekli japonca dc weriyor Ve sürekli bunlar eksi yönlerde etkiliyor Yan Anlamışsınız yani ne demek istediğimi ?????????????????**

uskoya o kadar emek verdim para verdim sora '''' BaNNeD '''' ne güzel iş :D

Geri
Üst Alt