Farm Server KnightX [YENİ] MANES Diriliyor|Version 1453|ESKİ USKO DÖNEMİ|Bütün Sorunlar Fix | 8 Ocakta Acılıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan knightx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

knightx

Member
Kas
367
1
Merhabahalar gecen haftalarda manes sunucusu acıldı fakat birkac teknik problem ve hat kaynaklı sorunlar yaşandığı icin siz değerli userlerımızın yoğun isteğine göre tekrar acılış yapılacaktır, manes sunucusu 1 gün acık kalmıstır.

Bütün kaynaklı sorunlar tek tek tespit edilip, tamamen giderilmiştir. Tamamıyla emek server olma yolunda ilerleyen manes sizleri maziye çağırıyor.

Mazi 8 Ocakta diriliyor..

08/01/2021

20:00'DA SIZLERLE !

www.Knightx.Net

65POnv.jpg

28QL3v.png

L1okjj.png

(General Features )

VXzrEP.png

r8NO3z.png

( support )

Ekibimiz her alanda ve her noktada destek için hazır durumdadır. Facebook sayfamız en geç 5 dakikalık cevap süresi ile birlikte hizmetinizdedir.

Websitemiz içerisinde canlı destek sistemimiz de sizler için hazır durumdadır.
Detaylı problem ve sorun çözümleri için ise TICKET sistemimiz aktiftir.

Oyun problemleri için ise Uzak Bağlantı kurarak sizlere yardım için hazırız.
G24W22.png

j1PNzD.jpg

0NpWnB.png

2NoWn2.jpg

Yr3dGE.jpg

pBv5Ar.jpg

vnYaWA.jpg

B6bWAL.png

dZNlGp.png

6qvpyl.png

q8NQvq.png

2NoWad.png

SPONSOR SITELER
( Sponsor Sites )

See you at 25 December Knights !

kL87zm.png

Son düzenleme:
konudaki tüm yorumlar temizlenmiş.bazı arkadaşlar resimlerle sözlerinden nasıl caydıklarını verilmesi gereken ödülleri vermediklerini kanıtlamıştı.sanırım bu arkadaşların yeniden milletin parasını alıp serveri kapatmalarına yardım eden birileri var.bir önceki serverde oynayan arkadaşlar imkanları varsa aynı yorumları tekrar paylaşsın bilmeyen insan parasını kaptırmasın

konudaki tüm yorumlar temizlenmiş.bazı arkadaşlar resimlerle sözlerinden nasıl caydıklarını verilmesi gereken ödülleri vermediklerini kanıtlamıştı.sanırım bu arkadaşların yeniden milletin parasını alıp serveri kapatmalarına yardım eden birileri var.bir önceki serverde oynayan arkadaşlar imkanları varsa aynı yorumları tekrar paylaşsın bilmeyen insan parasını kaptırmasın

Beyfendi sw bizim güvencemiz altında acılcaktır ve bahsettiginiz kisinin parası iade edilmiştir ve sorunu olan varsa skype adresim : poyrazbilisim dir. Ordan yazabilrisniz daha konustugun yazdıgın seyleri bilmiyorsunuz bahsettigin konuyu madur olan arkadasa yazarsan cevap alırsın burdaki amacımız milleti dolandırmak degildir her sw de sorunlar olabilir amac kalp kırmadan düzgün bişeyler yapmaktır konuda belirttigimiz gibi tüm herkesin kc leri iade edilcektir amacımz kacmak olsaydı farklı isimle acardık.

NOT : server bizim güvencemizdedir buraya yorum atmadan önce skypeden bilgi alabilrisiniz. skype : poyrazbilisim

SAYGILARIMIZLA

madem amacınız dolandırmak değil kc iade edeceğinize paraları iade edinde görelim.bi kere parayı cebe indirdiniz 2.serverde oynarsanız kc nizi alırsınız oynamazsanız paranızı unutun şeklinde bi durum var.kendinize o kadar güveniyosanız herkesin parasını iade edin oynamak isteyen zaten tekrar o parayı geri öder size.ama nerdee anca edebiyat

sürekli server bizim güvencemiz altında diyosunda olay zaten sizin güvenceniz altında olması.size güvensek burda milleti uyarmaya çalışmayız.hepsini geç yeni gelecek adamlar önceki serverde neler döndüğünü anlamasın diye tüm yorumların silinmesinden sonra ne güveninden bahsediyosunuz.

madem amacınız dolandırmak değil kc iade edeceğinize paraları iade edinde görelim.bi kere parayı cebe indirdiniz 2.serverde oynarsanız kc nizi alırsınız oynamazsanız paranızı unutun şeklinde bi durum var.kendinize o kadar güveniyosanız herkesin parasını iade edin oynamak isteyen zaten tekrar o parayı geri öder size.ama nerdee anca edebiyat

sürekli server bizim güvencemiz altında diyosunda olay zaten sizin güvenceniz altında olması.size güvensek burda milleti uyarmaya çalışmayız.hepsini geç yeni gelecek adamlar önceki serverde neler döndüğünü anlamasın diye tüm yorumların silinmesinden sonra ne güveninden bahsediyosunuz.

Gerekli acıklamayı size skypede yaptım forumdan satabilirsiniz. ayın 8 de görüşmek dilegiyle.

skype adresimi bile bilmeden nasıl açıklama yapıyosan artık.kullanmayın şu mereti gençliğinize yazık

1)Sürekli oyundan atiyor
2)okcu skilleri cok yavas atiyor 5 saniye geciyor atana kadar...
3)npcler yerlerinde yok
4)kutuların %50 si acılmıyor
5)werewolften blood of glyptodont cikiyor ^^
daha simdi girdim server ın betasına 2 gün sonra acılcak serverda bunlar nasıl olur allah askına düzeltirmisiniz sunları

fotodakilerle alakası bile yok beta serverına girdim ve düzelttikleri fixledikleri şeyler neler acaba cok merak ediyorum bu server yarın acılcak ama hicbisey düzelmemis ki kac kisi oynicak cok merak ediyorum dogrusu..ne burdaki sorulara cevap veriyolar ne oyundaki hatalari düzeltmeye calisiyorlar bunlar napiyor sorusu aklıma takıldı ^^

Ya ne fixlemesi PoyrazKo client hangi 1453 server'a girdiysem hep aynı Pusu acın 1coine speed sc ustunuzdede 1kc var bu bile değişmiyor.Ekstradan pusa ekledikleri birşeyde yok ha.Premium fiyatlari bile neredeyse aynı.Oyundaki npcler gorevler xCoin Xexp patlama orani bile ayni.
Hatta goerv yaparken ustune 2 tane 3tane gorev alamiyorsun bunu bile düzeltemiyorlar sadece tek gorev alıp o gorevi ya bitirecen ya iptal edecen.Bunu bile düzeltme zahmetine girmiyorlar.

acıkcası hic güven vermiyosunuz kac gündür su forum a tek kelime yazmadınız hala betanız acık 1 saat sonra offical acılcak hala sorunlar var bizi dinlemiyosunuz ayıp cidden..

210 Human
115 Karus
195 Toplam user online Burada bir sacmalık var 325 330user etmesi gerekirken neden 195
Ayrica panel neden x5_ 1 kisi griince 115 bir kişi cikinca 110'a dsuyor?

ARKADAŞLAR POYRAZBİLİŞİM DEN NE SUNUCU KİRALAYIN NEDE AÇTIKLARI OYUNLARI OYNAYIN 4 SENE ÖNCE SW KİRALAMAK İÇİN PARA YATIRDIM HESAPLARINA SW Yİ KURMADIKLARI GİBİ BİDE PİŞKİNLİK YAPTILAR AYRICA POYRAZ KO HERSENE SW AÇAR KAPAR MİLLETİ YOLMAK İÇİN KURULMUŞ ÇETE BUNLAR..! AYIK OLUN..!

Geri
Üst Alt