xbykillerx
Cüce Yurtta Gurbette:(
- Haz
- 693
- 8
Herkese Selam arkadaşlar ya ben ko cuce için herkesin kullanabileceği bi client yapmak istiyorum ama bi kaç eksiğim var yardım ederseniz sevinirim su an elimde bulunan bayağı sağlam ama dediğim gibi eksikleri var
yardımlarınızı beklyiroum
Eksikler:
*Login ekranı (dxt mi ne oluyor sanırım) ko cuce için dizayn edilmis bi login ekranı lazım anlamışsınızdır inşallah demek istediğimi
*güzel bi skin usko değil ama characther skill yerini değiştirecek güzel bi skin
*Güzel bi pelerin patchi çünkü elimde usko patch açıkçası pek hoş değil biraz farklı olursa hoş olur
*Sorunsuz ve temiz exe(çünkü paso kapat hatası veriyor^^)
*Yapması bayağı zor ama usko müzikleri koymak istemiyorum biraz uğraştım müzikten müziğe atlıyor kafasına göre güzel bi snd klasörü olsa hoş olurdu
yardımlarınızı beklyiorum ben siteyi takip edip güzel patchleri kullanacam
Yardımlarınızı bekliyorum
not:client 1299 dur bunu bitirdiğimde setup haline getirdikten sonra hedefim 15xx client
Eksikler:
*Login ekranı (dxt mi ne oluyor sanırım) ko cuce için dizayn edilmis bi login ekranı lazım anlamışsınızdır inşallah demek istediğimi
*güzel bi skin usko değil ama characther skill yerini değiştirecek güzel bi skin
*Güzel bi pelerin patchi çünkü elimde usko patch açıkçası pek hoş değil biraz farklı olursa hoş olur
*Sorunsuz ve temiz exe(çünkü paso kapat hatası veriyor^^)
*Yapması bayağı zor ama usko müzikleri koymak istemiyorum biraz uğraştım müzikten müziğe atlıyor kafasına göre güzel bi snd klasörü olsa hoş olurdu
yardımlarınızı beklyiorum ben siteyi takip edip güzel patchleri kullanacam
Yardımlarınızı bekliyorum
not:client 1299 dur bunu bitirdiğimde setup haline getirdikten sonra hedefim 15xx client