KO-CUCE Evet Mi Hayırmı Diyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ethelid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ethelid

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
evet başlıktaki gibi beyler.

Cevap: KO-CUCE Evet Mi Hayırmı Diyor ?

Alevi Kılıçdaroğlu HAYIR diyor
Mafya bozuntusu Bahçeli HAYIR diyor
PKK Lı lar HAYIR diyor

Sence doğru olan evet midir hayırmı?

ben 5 torba kÖmÜre onurumu ve vatanimi satmadim, 'hayir' dedİm!

Alevi Kılıçdaroğlu HAYIR diyor
Mafya bozuntusu Bahçeli HAYIR diyor
PKK Lı lar HAYIR diyor

Sence doğru olan evet midir hayırmı?

Ben Kımsenın Hayır Veya Evet Demesıne Bakmadım Kendı Gorusumle Yanıt Verdım

Alevi Kılıcdaroglu Demıssın Ama Evet Diyen Tayipi Arastırırmısın Bir :) Hangı Tarikattan Geliyor ve Siyasetten Oncekı Evine Bak Kira :) Sımdı Ki Malına Bak Birde

PKK Lıların Amacı Senın Su Dusuncen Gıbı PKK hayır Dıyor Dıgerlerı Evet PKK Yonetımı Sureklı Ortalıgı Karıstırmaya Calısıyor Al Gunumuz Olayı PKK Ateskes Demıs Fakat Bomba Patlıyor ve PKK lıların Partısı Ile Tayip Gizli Gorusme Yapacakları Gun Sımdı Bızım ustumze atıyorlar eylemı Ama Herkez Bılıyor PKK Nın Yaptıgını Amacları Kafa Karıstırmak Oyuna Gelmeyın

Secımden 1 Hafta Once Mahallemıze Bır Evet Yazılı Araba Gelmıs Bır Suru Kalabalık Bende Iftar ıcın alıs verıse cıkmıstım donuste gordum arabanın ıcınde bır turbanlı bayan ısımlerı yazıyor

3 4 bayan bunlar sordum ne yapıyorlar dıye yardım ıcın lıste hazırlıyorlarmıs Kusura bakmayın ama ben 3 kurusa vatanı satmam herkezın kendi siyasi gorusu vardır benım aılem bole yetısmıs bole yetıstırılmıs yapacak bısey yok nasılsa olan oldu EVET Dendı Allah Vatanımızı Mılletımızı Korusun İyi Forumlar

evet en doğrusuydu bence..rte gelmiş geçmiş en iyi başbakan daha öncekilerden binkat iyi ve türkiyeyi iyi yerlere getirdi tabi birşeyler yapmak için birşeylerden vazgeçmek gerektiğini hepimiz biliyoruz adamın hep kötü yönlerini araştırıyorsunuz adam gelmeden önce istanbulda türkiyede adam gibi su yoktu :d

Ben Kımsenın Hayır Veya Evet Demesıne Bakmadım Kendı Gorusumle Yanıt Verdım

Alevi Kılıcdaroglu Demıssın Ama Evet Diyen Tayipi Arastırırmısın Bir :) Hangı Tarikattan Geliyor ve Siyasetten Oncekı Evine Bak Kira :) Sımdı Ki Malına Bak Birde

PKK Lıların Amacı Senın Su Dusuncen Gıbı PKK hayır Dıyor Dıgerlerı Evet PKK Yonetımı Sureklı Ortalıgı Karıstırmaya Calısıyor Al Gunumuz Olayı PKK Ateskes Demıs Fakat Bomba Patlıyor ve PKK lıların Partısı Ile Tayip Gizli Gorusme Yapacakları Gun Sımdı Bızım ustumze atıyorlar eylemı Ama Herkez Bılıyor PKK Nın Yaptıgını Amacları Kafa Karıstırmak Oyuna Gelmeyın

Secımden 1 Hafta Once Mahallemıze Bır Evet Yazılı Araba Gelmıs Bır Suru Kalabalık Bende Iftar ıcın alıs verıse cıkmıstım donuste gordum arabanın ıcınde bır turbanlı bayan ısımlerı yazıyor

3 4 bayan bunlar sordum ne yapıyorlar dıye yardım ıcın lıste hazırlıyorlarmıs Kusura bakmayın ama ben 3 kurusa vatanı satmam herkezın kendi siyasi gorusu vardır benım aılem bole yetısmıs bole yetıstırılmıs yapacak bısey yok nasılsa olan oldu EVET Dendı Allah Vatanımızı Mılletımızı Korusun İyi Forumlar

Şu pkk yı sanki akp iktidarında ortaya cıktı gibi konuşmayın.Pkk 20 yıldır var zaten.PKK lıların partysiyle görüşme yapıyormuş tayyip.Başbakanlık sınıf başkanlığı değil dikkatini çekerim.Bir ülkenin üzerinde müsibet varsa onun üzerinde mutlaka tek bir emel yoktur.PKK sadece kürt hegomanyası altında olsaydı 100 tane asker operasyon yapardı bir günde işleri biterdi ama bu böyle birşey degilki arkasında rusu var ingilizi var amerikalısı var almanı var kurtlar vadisini gözünüzle izleyin biraz.Birşeyi yok etmek o kadar kolay değil hemde bu devirde.

AKP ülkeyi satıyormuş önceki yıllardaki iktidarlara bakın bakalım bir kim ne kadar toprak satmış.Ondan sonra akp satıyor diyin.

Oy taplayan insan ekmekte dağatır kömürde dağatır.Kapı kapı dolaşır hal hatır sorar oyunuda alır.Recep T.E Türkiyenin en iyi başbakanıdır.

Son düzenleme:

bu hal hatır sormalar yardım yapmalar nedense hep seçim zamanı oluyor.Yollar yapılcak seçim zamanı gelirler.Borular değişcek Seçim zmanı gelirler.Evlere Yardm için Seçim zamanı gelirler.Kürtçe 1 resmi dil dğeil ve kürtçe kanal çıkartıyolar bu nasl olyor kürtlerin ayrıcalığı ne çerkez ce çksın oca çksn buca çksn arkadaşm tek 1 şeyin nie kanalı çıkıyor saçma sapan iş yapıyorlar madenleri sattı onları satt bunları sattı şuan evet dendi ve kendini padişah ilan etti resmen herşeyde parmağı var artık sonumuz nereye gidiyor merak ediyorm aslında acımıyorm millete ben geçinir giderim zahmet çekenler çeksin herkes hak ediyor çünkü.Bu başbakan bunları yaparken hala evet evet diyolar ya.Köylere milletvekilleri gidiyor oy toplamak için gözlerimle şahit oldm adam geldi son model araba ile kahvede oturdu köylülerle muhabbet ediyo 1i iş istiyo 1i onu istio adamda oy istiyo karşılığında

Sadece Hayır.. MHP

Bu anayasayı değişikliğini AKP değilde CHP sunsaydı eminim Hayır diyenlerin %99 u Evet derdi, Hayır diyenler Anayasayı uygun bulmadıkları için Hayır demiyor bu Anayasayı AKP sunduğu için Hayır diyor. AKP ye karşı bi hazmedemezlik var, bu Anayasa değişikliği çoğu ileri gelen siyasetçi'ye göre Türkiyeyi daha iyi yerlere getirecek ve öylede olucak. Siz Türkiye'nin iyliğini düşünmüyorsunuz sadece kirli siyasete özeniyorsunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt