v2xxx Ko4Fun Rezilliği ....

Konu Yazar

ryconels

New Member
Şub
13
0
29 Yaşındayım Ben böyle karaktersiz rezil insanlar görmedim KRAL oldum severde betada kapalı betada adamlara hep destek verdik yalan söylediğimizi zannediyorlar adam gelıp bize sövüyorlar SS alın atın diyorlar forum konumuza ADAM ANA AVRAT SÖVÜYOR SANKI YALAN SOYLICEZ ATICAKLARI 1 saat mute onuda beceremiyor karaktersiz herifelr birde TS odasında sövüyor Küfürü sevmıyoruz diyen karaktersiz insanlar

Bu serverde oynanmaz taa 1 şubattan beri burdayız belirli userleri var yanı 5 10 kişi var bizden başka bizde 15 kişiyiz şimdi videosu şudur bakın sadece CN klanı ve geri kalan videoda başka kimse yok serverde madene bot koymuşlar madendeki BOTUN ADI BenBOTUM düşünün artık o kadar rezil server

gq4lo0.jpg
,

Bu adamlar ne mute yiyor ne BAN Serverde zaten online yok BU KARAKTERSIZLERIN OFFICALIDE TUTMICAK

Oyun kuralları herkes içindir. Tüm oyuncular bizim gözümüzde eşit haklara sahiptir. Oyun açıldığından itibarende olsa 5 dakika öncede oyuna katılmış olsa bizim gözümüzde ikiside OYUNCUDUR.

Kendisine küfür edildiği için GM e PM atıp küfür edildiğini söyledi bizde standart prosedür uygulamamız olan ekran görüntüsü alıp bunu forumda konu açmasını istedik. Bunun üzerine GM'e küfür ettiği için kendisi banlanmıştır.

GM küfür etmediğimi sizde iyi biliyorsunuz TS DEN BANLARKENDE SENIN ANANI diye banlayan karaktersiz herif. Senin yolunu da bir gün görürler GM pm kayıtlarına baksın adam anama küfür ediyor gel dediğimde gelmiyor Raxe diye bi adam hem afk np kasan adam 83/5 aynı anda o adama küfür edildikden 2 saniye sonra hemen mute gelen adam GM çarı değil aaa iphone 7 mi müsait bir yerinize sokun.!

GM KÜFÜR ETMEDIM GÖTÜ YİIYORSA O ARAKDAŞININDA KAYITLARA BAKSIN BENDEN ANAMA KÜFÜR EDEN ADAMIN SSINI ISTIYOR SIKERIM SS INI GM YE KUFURSE SENINDE GOTUNU SIKEYIM ALTAY...

29 Yaşındayım Ben böyle karaktersiz rezil insanlar görmedim KRAL oldum severde betada kapalı betada adamlara hep destek verdik yalan söylediğimizi zannediyorlar adam gelıp bize sövüyorlar SS alın atın diyorlar forum konumuza ADAM ANA AVRAT SÖVÜYOR SANKI YALAN SOYLICEZ ATICAKLARI 1 saat mute onuda beceremiyor karaktersiz herifelr birde TS odasında sövüyor Küfürü sevmıyoruz diyen karaktersiz insanlar

Bu serverde oynanmaz taa 1 şubattan beri burdayız belirli userleri var yanı 5 10 kişi var bizden başka bizde 15 kişiyiz şimdi videosu şudur bakın sadece CN klanı ve geri kalan videoda başka kimse yok serverde madene bot koymuşlar madendeki BOTUN ADI BenBOTUM düşünün artık o kadar rezil server

gq4lo0.jpg
,

Bu adamlar ne mute yiyor ne BAN Serverde zaten online yok BU KARAKTERSIZLERIN OFFICALIDE TUTMICAK

https://www.ko-cuce.net/index.php?t...kese-kanat-peri-pathos.2653540/#post-18235412
SİZİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ LÜTFEN BUYRUN

Rezil serverini AL PC BAN DIYE MILLETI KORKUTMANA GEREK YOK SENIN 5 kişilik serverini yiyim

LDQ85m.jpg

1T2mcB.jpg

Çamur at tutmasa bile izi kalır mantığıyla buralarda konu açıp kendini haklı göstermeye çalışıyor.. Biz herkese eşit davranıyoruz ve davranmaya devam edeceğiz.
Terbiyi insanlar ailelerinden öğrenir. İnsanların ailelerinden öğrenemedikleri terbiyeyi oyunda biz onlara öğretemeyiz elimizden geldiğince küfürsüz kaliteli bir oyun ortamı sunmaya çalışıyoruz en ufak küfür bile olsa cezası 1 saatlik muteden başlıyor ve devam etmesi halinde oyundan uzaklaştırılmaya kadar gidiyor. Seviyesiz insanları oyunumuzda zaten görmek istemiyoruz. Kaliteli oyuncularımızla yolumuza devam ederiz.
Herkese iyi forumlar.

LDQ85m.jpg

1T2mcB.jpg

Çamur at tutmasa bile izi kalır mantığıyla buralarda konu açıp kendini haklı göstermeye çalışıyor.. Biz herkese eşit davranıyoruz ve davranmaya devam edeceğiz.
Terbiyi insanlar ailelerinden öğrenir. İnsanların ailelerinden öğrenemedikleri terbiyeyi oyunda biz onlara öğretemeyiz elimizden geldiğince küfürsüz kaliteli bir oyun ortamı sunmaya çalışıyoruz en ufak küfür bile olsa cezası 1 saatlik muteden başlıyor ve devam etmesi halinde oyundan uzaklaştırılmaya kadar gidiyor. Seviyesiz insanları oyunumuzda zaten görmek istemiyoruz. Kaliteli oyuncularımızla yolumuza devam ederiz.
Herkese iyi forumlar.
ulan be orospu cocuğu sen gelene kadar adam ana avrat tüm sülaleye kaymış diyosun ki çamur atıyo salaksınız oğlum siz sizden bir bok olmayacak size bu kadar diyorum

Çamur atan yok karaktersiz herif GM e küfür etmişim değilmi burada Bi boka yaramaz serveriniz tutmaz günleriniz de gelicek arkadaşın tp olmuş yanıma kaldırsın orda adamın ettiği küfürü göstersin chat logdan...

LDQ85m.jpg

1T2mcB.jpg

Herkese iyi forumlar.
adam sana sövmemiş hala diyosun ki küfür etti bana ne gerizekalı adamlarsınız git loglardan bak bakayım adam küfür etmiş mi etmemiş mi bir bak ondan sonra yüzün nasıl bir şekle girecek merak ediyorum

Geri
Üst Alt