ahmet11300
Member
- Reaction score
- 0
Aşşağıdaki tablo beni son derece rahatsız ediyor.Bir server aramaya çalışıyoruz aynı sayfada 7-8 tane aynı serverın tanıtımları var farklı hesaplardan.Bunu özellikle lostko ve ardreamtr serverları yapıyor.İkisi heralde bir yarış halindeler kocuce'yi meşgul etme konusunda.Bi başka kandırmacaları ise server bugün açıdı yalanları.Kocuce'ye her girişimde '' şimdi açılıyor ardream server '' tanıtımlarından bıktım.Sizide anlıyorum reklamlar pahalı olabilir veya başka bir neden ..Ama aynı konuyu güncel tutmak varken neden böyle birşeye başvuruyorsunuz anlamıyorum.
Lütfen sadece sabit konular bölümünle ilgilenmeyin.Alt tarafta örneğin başka bi server sahibi konusunu açıyor fakat konuyu güncel tutucak vakti yok.Napsın o adam ....Hem biz ona ulaşamıyoruz , hem adamın onca emeği boşuna gidiyor.
Saygılar , selamlar...

Lütfen sadece sabit konular bölümünle ilgilenmeyin.Alt tarafta örneğin başka bi server sahibi konusunu açıyor fakat konuyu güncel tutucak vakti yok.Napsın o adam ....Hem biz ona ulaşamıyoruz , hem adamın onca emeği boşuna gidiyor.
Saygılar , selamlar...