MYKO [KOGAMER.NET] İFŞA VİDEOSU İZLEYİN !

Konu Yazar

2018mart2018

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Mar
9
0
Selamun Aleykum Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Piyasada Dolandırıclar Cok Olmaya Başlamış
Adam 1 Server Acıyor Peşine 2. Serverini Acıyor MİLLETİN Emeğini Yiyor İzleyin Herşey Video'da Mevcut

 
Kardeş sen bu millete deki sizi s2kcem bu millet yine d0m alır sana, o yüzden bırak tokadı yiyen yesin yemeyen bize yeter :)
 
Adam 1 Server Acıyor Peşine 2. Serverini Acıyor MİLLETİN Emeğini Yiyor İzleyin Herşey Video'da Mevcut
 
Selamun Aleykum Arkadaşlar Bildiğiniz Üzere Piyasada Dolandırıclar Cok Olmaya Başlamış
Adam 1 Server Acıyor Peşine 2. Serverini Acıyor MİLLETİN Emeğini Yiyor İzleyin Herşey Video'da Mevcut


Şimdi ben mevzuya girmek istiyorum. Facebook sayfaları üzerinden GM başvurusu yaptım ve alım yoktur diye cevap verdim. Bunun üzerine keşke risingko yu kapatmak zorunda kalmasaydınız tekrardan hayırlı olsun diye mesaj yolladım ve üstüne aynı alt yapıyı kullandıklarını söylediler. Bende sizin videoda bahsettiğiniz forum linsansını da mı birlikte kullanıyorsunuz diyince ne saçmalıyorsun filan demeye başladılar. XenForo lisanslı bir forumdur ve Nulled kullanılması kesinlikle yasaktır. Şikayet edilirse gerekli yerlere başvurulup dosya açarlar ve forum kapanır. Bu arkadaş nulled kullandığını söyledi bende gerekli yere şikayet yapacağımı söyleyince bana "Siktir Git kime şikayet ediyorsan et" diye cevap atıp engellediler. İnanmayan olursa mesajlar o altında ki de sayfalarına girip çektiğim fotoğraf kendi sayfaları bu itlere itibar etmeyin ve sunucuların da oynamayın arkadaşlar.


5DXmbq.png


9mAqyQ.png
 
Hocam kusura bakma burada ayak üstü sana da küfür geldi artık gerisi sizde arkadaşlar böyle bir yönetime ekmek kazandırmak isterseniz buyurun. Oda sizin karaktersizliğinizdir.

gOpVd3.png
 
Ayrıca şunuda belirtmek isterim ki hiç bir myko serverın forumunda "OYUN İÇİ ALIM SATIM" diye bir şey olamaz! Bu insanlar sizin emeğinizi çalıp forumlarında kendi itemlerini fake hesaplar üzerinden satacaklardır! Siz +6 Mdler ile gezerken millette kim bilir neler olacaktır. Karar sizin! :)
 
Geri
Üst Alt