*********** // kokillers // sorunsuz // +8 item +0 taki database

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Brate
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Brate

New Member
Kalemi Kırıldı!
Eyl
221
0
Selamlar ,

KOKillers bildiğiniz üzere 2 hafta önce açılmış bir zor serverdır .

Şimdi ise KOKillers PK server aktif.

National Point ile Item alma npcsi aktif.

Savaşlar %100 bugsuz.

8 Item 10 Takı Server hakkında ;

Maradon NP ITEM NPC

1. NPC Audreys tarafından kodlanıp *********** tarafından editlenmiştir , kendisine sonsuz teşekkürler.
  2. Audreys'in eklediği tüm itemler ve ayrıca Undefeatable Raum , Baal , Gabs ve 70 Itemleri NP ile bu npcde eklidir.
BASLANGIC ITEMLERİ

1. Ben itemleri +8 +10 takı server yapmıştım daha sonra +8 ıtem +0 takı yaptım isteyen editleyebilir , database elimden çıktı editleyip paylaşan kimseden birşey beklemiyorum bir teşekkürden fazla.
Toexistmidir nedir.

Arkadaşlar daha önce oynayanlar bilir , czye bf yaratıkları vs.. ilk ben yerleştirdim brate network dbde daha sonra emek hırsızları dbmi kopyalamış kendilerine hakkımı helal etmiyorum.

Drop Listesi

Lobo = Lobo Pendant(+1) , Lobo staff(+9) , Lobo hammer(+9)
Lupus = Lupus Pendant(+1) , Lupus staff(+9) , Lupus hammer(+9)
Lycaon = Lycaon Pendant(+1) , Lycaon staff(+9) , Lycaon hammer(+9)
Barrkk = Heros Valor , Legionnaire Band , Lillimes Enticement , Howling Rooster , Minotaurs Earring , Lupus hammer(+9) , Lobo hammer(+9) , Lycaon hammer(+9) , Smite Hammer(+8) , Dragon tooth hammer(+9)
Barkirra = Avedon(+8) , Sherion(+8) , Dark Vane(+8), Lightning Erenion(+8) , Wreath Of Erenion(+8) , Glacier Erenion(+8) , Ron's Staff(+8) , Tooth(+9) , Smite Hammer(+8) , Holy Animor(+8)
Blood Don = Brain Of Centaur
Lesath = Chitin Shield(+8) , Chitin Shield , Dread Shield(+7) , Spear Of Murky Waters(+8) , Cold-Hearted Dagger(+8) , Graham(+8) , Javana(+8) , Amulet Of Dexterity(+1) , Amulet Of Health(+1) , Amulet Of Strength(+1) , Amulet Of Goddess(+1) , Amulet Of Curse(+1)
Shaula = Scorpion Scythe(+8) , Scorpion Shield(+8) , Scorpion Shield , Hanguk Sword(+8) , Garp(+8) , Sword Of The Dead(+8) , Fulitol(+8) , Faun(+8) , Molok(+8) , Elysium(+8) , Scorching Staff(+8) , Oasis Staff(+8) , Chaotic Staff(+8) , Nonflammable Shield(+8) , Hell Blood(+8) , Defender Of The Lord(+8) , Sword of Beast(+8)
bone collecter = 2000 HP Scroll , Scroll Of Armor 350 , Hell Breaker(+8) , Syphioric(+8) , Kekuri Ring(+1) , Agate Ring(+1) , Elf Ring(+1) , Diamond Ring(+1)
Duke = Ring Of Magic(+1) , Judicious Belt(+1) , Belt Of Life(+1) , Kekuri Belt(+1) , Mana Belt(+1)
Bishop = Ring Of Courage(+1) , Sash of Sorrows(+1) , Elf Belt(+1) , Fire Belt(+1) , Ice Belt(+1) , Lightning Belt(+1) , Belt of Dexterity(+1) , Bronze Belt(+1)
Bach = Ring Of Life(+1) , Shio Tears(+1) , Imir Ring(+1) , Flame Ring(+1)
Javana = Platinum Earring(+1) , Elf-Metal Earring(+1) , Secret-Silver Earring(+1) , Elemental Pendant(+1) , Warrior Pendant(+1) , Priest Pendant(+1)
Samma = Giantic Axe(+8) , Giantic Axe(+8) , Lugias(+8)
Orc bandit leader = Iron Belt(+1) , Glass Belt(+1) , Skeleton Belt(+1) , Elf Belt(+1) , String Of Skulls(+1) , Belt Of Life(+2) , Ice Belt(+2) , Fire Belt(+2) , Lightning Belt(+2)

Isiloon (Sadece etkinliklerde vardır) = Iron Necklace(+1) , Iron Belt(+1) , Chitin Shield(+9) , Scorpion Shield(+9) , Dread Shield(+9) , Defender of the lord(+9) , Undefeatable Items ( Raum , Wirinom , Gab's Blessing ) +9 ve daha fazlası
Felankor (Sadece etkinliklerde vardır) = Iron Necklace(+1) , Iron Belt(+1) , Ring of the Felankor(+1) , Ring Of Life(+1) , Ring Of Courage(+1) , Ring Of Magic(+1) , Raptor(+9) , Shard(+9) , Scorpion Shield(+9) , Chitin Shield(+9)
Ultima (Sadece etkinliklerde vardır) = All Undefeatable Item's ( Tüm 1705 Itemleri )
Volcanic Rock (Sadece etkinliklerde vardır) = Elysium(+9) , Garp(+9) , Hell Blood(+9) , Scorching Staff(+9) , Oasis Staff(+9) , Chaotic Staff(+9)

Başlangıç Itemleri

Warrior = Raptor(+8) , Warrior Chitin Set(+8) , Glave(+9) , Undying Itemleri(+8) ve Scrollar
Rogue = Dual Shard(+8) , Rogue Chitin Set(+8) , Dual Mirage Dagger(+9) , Undying Itemleri(+8) ve Scrollar
Mage = Her Element Elixir Staff(+8) , Crimson Set(+8) , Her Element Wizard Staff(+9) , Yarı Paper(+9) ve Scrollar
Priest = Iron Impact(+8) , STR ve HP Priest Chitin Set(+8) , Kalkan(+8) ve Daha fazlası

Serverda Upgrade Yoktur.

Linkin içersindeki dosyalar ;

• AISERVERMAP.rar , içersindekileri AISERVER/MAP dosyasının içine atın savaşın sorunsuz olması için.
  • patch1305.zip , içersindekileri patchinize ekleyin np ile item npcsinin sorunsuz gözükmesi için.
  • 21.evt AISERVER ve EBENEZER MAP dosyalarının içine atın.
  • soacs.ini SOACS kullananlar ebenezerin içine atsın.
  • Damageler eşittir kuleler normal vurur.
Serverda extra bir drop veya dandik kuntik npc isimleri yoktur ..

Link : http://www.dosya.tc/dosya/fMYyBH/BratePK.rar.html

NOT : konuyu okuyan bir mod konu adını

Brate// KOKILLERS // Sorunsuz // +8 Item +0 Takı Database

olarak değişirse sevinirim.

Geri
Üst Alt