konuyu nere yazcam bilemedim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kastok
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

kastok

New Member
Kas
944
1
arkadaşlar ben dün rahat rahat oynuyodum bugün newes client falan yazan bi hata gelmeye basladı serverı degiştirdim gine geldi lütfen nası çözcemi söleyin plsss

Cevap: konuyu nere yazcam bilemedim

Kullandigin KnightOnline.exe Dosyasi Serverin Versionu ile Uyusmuyor.

arkadaşlar ben dün rahat rahat oynuyodum bugün newes client falan yazan bi hata gelmeye basladı serverı degiştirdim gine geldi lütfen nası çözcemi söleyin plsss

tam olarak hatayı yazarsan daha iyi yardımcı olablrz..

arkadaşlar hata bu (This is outdated version.Please install the newest client) bu arada dogru exeyi bulman lazım diyonda nerden bulabilirim bi yardım et eger exeyi indirebilecegim bi site biliyosan söle lütfen

Server'dan serverına değişir arkadaşım.

Hangi servera giriyorsan, sitelerini biraz araştır.

Bende Alıyom Bu Hatayı Moderatör Konuyu Kitmedi Saolsun Nemiş Resimmiş Cartmıs Curtmus NEse Yarımcı Ola bilecek varsa Server İp Sİ 88.255.117.20 Yardım Pls...

arkadaşlar 3 server denedim 3ündede aynı hatayı aldım serverdan servere degişiyo diyosunuzda hepsi veriyo bu hatayı eger hepsini aynı anda düzeltcek bişe biliyosanız lütfen söleyin ben bu konuyu her 2 3 saatte bi açıyom bakıyom ama daha çaresini bulamadık

arkadaşlar sorunu yazdım sizden cvp bekliyorum msnim [email protected] msni ekleyin ordan konusalım isterseniz rahat rahat anlatırsınız bildiklerinizi

Son düzenleme:

88.255.117.20

1299 exe ile dene

eğer news client diyor ise

server ebenezer ve exesi degişmiş exe download etmen gerek server'in ..

88.255.117.20

1299 exe ile dene

eğer news client diyor ise

server ebenezer ve exesi degişmiş exe download etmen gerek server'in ..

o verdigin siteye girdim bu yazı çıkıyo(Service Unavailable) eğer verebilcen baska bi site varsa lütfen ver 2 3 gün oldu daha çözemedim 100 tane int sitesi aradım hepsi virüslü

Geri
Üst Alt