Kopanel & AppServ. & Port Herşey TAmam Ama KoPanel Açılmıyor Allah Rızasına <:(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Felix F.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Felix F.

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Eki
197
0
Arkadaşlar Server Herşey Tamam. App Serv. Kurdum Kopaneli İçine Kurdum www Dosyasına
Herşeyi Tamam Ayarlarınıda yaptım Kopanel'in. Ama 127.0.0.1 , pc İP sini yada no-ip ip sini yazınca hiç bişey çıkmıyor
sayfa görüntülenemiyor diyor.

Allah rızasına yardım edin lütfen n'olur.

Cevap: Kopanel & AppServ. & Port Herşey TAmam Ama KoPanel Açılmıyor Allah Rızasına <:

Arkadaşlar Lütfen Yardım.

Cevap: Kopanel & AppServ. & Port Herşey TAmam Ama KoPanel Açılmıyor Allah Rızasına <:

aps serveri yenıden kur olmassa ko panel degıs yada sql server kurduna emınmısın ? kurdunda db koydunmu ?

Apache ve diğer bileşenlerinin çalıştığından emin olunuz. aPPServ'e restart atarak sorunu giderebilirsiniz. Yada portunu 80 portundan başka bir port yaptıysanız 127.0.0.1 (localhost) yaptığınızda bağlanmamanız normaldir.

Deniyicem Teşekkürler.

herhamdi php script koyup çalıştır bakalım sorun yaşayacakmısın.

http://www.phpexplorer.com/

burada scriptler vae bunardan sql siz olanlarından kur. appserv de hata oldugunu sanmıyorum db ile alakalı büyük bir ihtimalle ayarlarını kontron et SQL server kur bir tane bd at çalışacaktır.

Ya Arkadaslar benmde sorunum var ya gecen arkiye sordum kopanel portu diyo one yaw:S nasl accaz :S:S yardm pls

ewt simdide ayni sorun bende:S bende 127.0.0.1 yazip giremiyom :(:( pls yardm yazdiklarinizi yaptm olmadii:(

Allah belanizi versin okadar cevap bekliyoruz 100 yildan beri cevap bile yardim bile etmiyosnz

sizin ben ta **************************************************************************

apache çalışmadığından dolayı bu hatayı alıyorsunuz
görev yöneticisinizden bakın apache yada httpd yada bunlara benzer birşey var mı
yoksa kurduğunuz apache yardımcısını(appserver vs..) eksik yada yanlış kurmuşsunuzdur.
başka bir neden daha olabilir o da daha önce denildiği gibi 80 portunda kurmamışsınıdr yada 80 portunu başka bir uygulama kullanıyordur ama eğer 80 portunda kurmasanız bile görev yöneticisinizde apache yada httpd benzeri bi uygulama olmak zorunda bu olmazsa servis olmadığından sayfa görüntülenemiyor uyarısı almanız normal.

Bikere Local'de iken Port açılması önemli değil. port deyipte adamın kafasını karıştırmayın.

APPServ'i Silmeden Önce www'yi Yedekle Sil Baştan kur.

No-ip'ni Güncelle yeni bi tane al.

Sonra www'i git appserv'in içine at çalışır.

bütün panellerdemi aynı sorunu yaşıyosunuz ?

Geri
Üst Alt