Kopanel güvenliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mrx123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Kopanel güvenliği

htacces dosyaları yani dizin şifreleme ve seo kullanmayı dene...

biraz açıklarmısın anlamadım dediklerini veya o dediklerini nasıl yapabilirim?

bak :D firewall kullan saldırılara karşı hem eğer erişimi kısıt fln istiyosan htaaccess kullanman lzm
bilmiyosan sorry ama :) öle burdan anlatabileceğim bişi değil ama dökman bulursam paylaşırım

.htacces die ßir dosya hazırla içindekileri de ßen söyliyem 1 sn xD

bu .htaces nasıl hazırlicaz dökümanları buldum ama orayı anlamadım .htacess isimli dosya yapın diyor bunu nasıl yapıcaz

ßak ilk önce klasörün ßirine gel :D ßelgelerim olabilir :D 2 kere tıkla yukardan araçları seç klasör seçeneklerine gel 2. seçecen Görünüm ßurada Dosya klasör ün altında 6. Sırada olan Bilinen Dosya türleri için Uzantıları gizle nin tick ini kaldır tamam de sonra masaüstüne sağ tıkla yeni ßir metin ßelgesi aç adı şöyle olcak yani :) => yeni metin belgesi .txt olcak

bunu sil onun yerine .htacess yaz tmm dır al sana dosya içinide sen doldur :D

ßak ilk önce klasörün ßirine gel :D ßelgelerim olabilir :D 2 kere tıkla yukardan araçları seç klasör seçeneklerine gel 2. seçecen Görünüm ßurada Dosya klasör ün altında 6. Sırada olan Bilinen Dosya türleri için Uzantıları gizle nin tick ini kaldır tamam de sonra masaüstüne sağ tıkla yeni ßir metin ßelgesi aç adı şöyle olcak yani :) => yeni metin belgesi .txt olcak

bunu sil onun yerine .htacess yaz tmm dır al sana dosya içinide sen doldur :D

Güzel Söylemişinde Dostum .htaccess Die Dosya Adını Deiştirmek İsterse Eğer Alacağı Yanıt Dang Die ßir Sesle Gelen Hata Mesajı We Aynen Şöle Yazar "ßir Dosya Adı Yazmalısınız."

Yapacağın İş Şu.
C'nin İçerisine aa.txt Die ßir Metin ßelgesi Oluştur

Çalıştıra "cmd" Yaz. Tırnak İşaretlerini Yazma.
Command Penceresi Açılsın
Komutu Yaz : cd C:\
C: Dizinine Girersin. İstersen Kontrol Etmek İçin "dir" Komutunu Kullan.

Neyse C:\ Dizinine ßağlandıktan Sonra Şu Kodu Yaz : rename aa.txt .htaccess

C:\'ye Girersen Dosyanın ".htaccess" Olarak Deiştiğini Göreßilirsin. Ama Dosyanın Adını Göreßilmek İçin Dosya Uzantılarını Göstermen Lazım.

Sana Şimdi .htacesss Kodlarında da Yardımcı Olmak İsterdim Ama Cidden Çok Karışık En Azından ßirşeyler ßilmen Lazım Onu Anlayaßilmen İçin.

Kolay Gelsin.

tamam yaptım bir şeyler ama tam koruma olarak hangi kodları kullanmam lazım birde hangi klasörün içine yapmam lazım hack yememeyi önlemek veya saldırıları püskürtmek için hangi klasörün içine açmam lazım ve hangi kodu tam oalrak kullanmam lazım

Şimdi Dostum Öle ßirşey Söylüorsun ki Sarı Çizmeli Mehmet Ağa Gißi.
Sen Hangi Paneli Kullanıorsun ?
Panelde Hangi Kodlar Kullanılmış ?
Nası ßi Açık Olduğunu Düşünüorsun ?

ßilmediğin ßirşeyin Önlemini Alamazsın ki ?
Yani ßu KoPanel Şu Yönünden Dolayı, Kullanılan Şu Koddan Dolayı Hack Yiyeßilir Düşüncen War mı ?

tamam arkadaşlar htacceess hakkında biraz araştırma yaptım 2 gün tamamen öğrendim herkese teşekkürler yinede

Geri
Üst Alt