K Konu Yazar karadeluq Private Server ' Miraqe Haz 124 3 4 Eki 2008 #1 Arkadaşlar Kopanel Nasil Kurulur Onuda Boşverin Bare ProgramınıVerin
X XReturnS Well-Known Member May 3,649 67 4 Eki 2008 #2 Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? googla app server yaz indir devamınıda kendin yapabilirisn kafan calısıosa http://www.ko-cuce.com/web-panel-ya...enleme-sorunlar-cozumler-resimli-anlatim.html
Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? googla app server yaz indir devamınıda kendin yapabilirisn kafan calısıosa http://www.ko-cuce.com/web-panel-ya...enleme-sorunlar-cozumler-resimli-anlatim.html
K Konu Yazar karadeluq Private Server ' Miraqe Haz 124 3 4 Eki 2008 #3 Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? oNu biliymo da kendım kopanelimi kendım yapcam nasil diyom
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 4 Eki 2008 #4 Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? Yuh yani eğer meraklısıysan açar php derslerini okursun.O kadarını yapabilirsin sanırım
Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? Yuh yani eğer meraklısıysan açar php derslerini okursun.O kadarını yapabilirsin sanırım
A Adaptati0n ByTroJan Is Back V2 Haz 1,223 21 5 Eki 2008 #5 Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? TrayhopeR' Alıntı: Yuh yani eğer meraklısıysan açar php derslerini okursun.O kadarını yapabilirsin sanırım Genişletmek için tıkla ... Tamamen Katılıyorum
Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? TrayhopeR' Alıntı: Yuh yani eğer meraklısıysan açar php derslerini okursun.O kadarını yapabilirsin sanırım Genişletmek için tıkla ... Tamamen Katılıyorum
K Konu Yazar karadeluq Private Server ' Miraqe Haz 124 3 7 Eki 2008 #6 Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? Php Yi nerden indircem:S
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 7 Eki 2008 #7 Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? php exe programlama değil.Web programlaması oldugundan dreamweaver vb. gibi web editor programlarıyla programlamalısın.Ama php dosyalarını çalıştırmak fln istiyorsan kurulumda anlatılan programı kullanabilirsin ..
Cevap: Kopanel Nasil Kurulur? php exe programlama değil.Web programlaması oldugundan dreamweaver vb. gibi web editor programlarıyla programlamalısın.Ama php dosyalarını çalıştırmak fln istiyorsan kurulumda anlatılan programı kullanabilirsin ..