kopanelde clan rankings sayfasında şöyle bir hata var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dthorn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dthorn

Member
Ağu
342
3
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\AppServ\www\clan_rankings.php:6) in C:\AppServ\www\settings.php on line 41

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\AppServ\www\clan_rankings.php:6) in C:\AppServ\www\settings.php on line 41

arkadaşlar böyle bir hata var clan rankings sayfasında sayfa çalışıyor normal ama böyle bir hatada görünüyor. settings.php de line 41 deki session_start(); ı sildim hata gidiyor o zaman ama bunun panele zararı olur mu ? oluyorsa panele zarar vermeden nasıl düzeltirim?

Cevap: kopanelde clan rankings sayfasında şöyle bir hata var

sadece settings.php den session_start() fonksiyonunu kullanman yeter dier sayfalara settings.php yi çağırdın için ikilik yaratmasın !

kısaca şuna cevap versen çok memnun olurum

dediğim gibi settings php den session_start() olan yeri sildim sorum şu

bunun bir zararı varmı panele?

Hiç denemedim ama sanmıyorum bi zararı olacağını

tüm php sayfalarına tek tek ekledim settings den silip. arkadaşta onu dedi bana galiba

yani settings den silin onu tüm sayfalara tek tek ekleyin <?php şeklinde başlatın ?> bitirin olsun bitsin gitsin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt