KOTURKEY Ardream | Ronark Land Base | Colony Zone | Özel Serverima Gamemaster Alıncak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rapch3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rapch3

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Merhabalar , Özel Databasemde Özel Gamemaster Arıyorum.

ALIM ŞARTLARI

1)Boss Event VsVs Gibi Şeyler Belirli Zamanlarda Yapacak
2) Online Süresi Fazla Olacak
2)Userlere Yardım edecek
4)Admin Sözünden Cıkmıcak....
5)Sadece Gm Yapıcam Statları Skilleri editlemem Databasemde fixledim
6)Servere User Cekebilen(Team Vs vs)
7)Tanıtım Yapacak Olan ( En Önemlisi)
8)18 Yasından Büyük Olmak Zorunda

Bu Kurallara uyacak varsa mail adresini bıraksınlar ben kendilerine ulasırım. İyi Forumlar

https://www.ko-cuce.net/server-tani...onark-land-base-7-24-pk-server-soacs-v30.html

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: KOTURKEY Ardream | Ronark Land Base | Colony Zone | Özel Serverima Gamemaster

ekleyin bi konusalım [email protected]

Cevap: KOTURKEY Ardream | Ronark Land Base | Colony Zone | Özel Serverima Gamemaster

[email protected] Ulasırsan Sevinirim Kullanım Sartlarının Hepsini yaparım 19yasındayım

Alımlar Devam Etmektedir.

[email protected] ekleyin istiyosanız konuşalım . Yaşım 18 Online saatlerim öğlen 12-1 gece 3-4

Son düzenleme:
Re: KOTURKEY Ardream | Ronark Land Base | Colony Zone | Özel Serverima Gamemaster Alı

18 yaşındayım iletişim > [email protected]

19 yaşındayım :[email protected]

Ayrıyetten suan MageDb de Gm lik yapıyorum :)

[email protected] defalarca swde kurdum ekleyin konusalım

Geri
Üst Alt