Konu Yazar MicroN Member Haz 341 0 7 Ağu 2009 #1 Arkadaşlar başlıkda dediğim gibi Krowaz dominition-bifrost göremiyorum-giremiyorum. Chaotic generator de aynı şekilde.. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar başlıkda dediğim gibi Krowaz dominition-bifrost göremiyorum-giremiyorum. Chaotic generator de aynı şekilde.. Yardımlarınızı bekliyorum.
emir2694 SUPERNATURAL Tem 231 7 7 Ağu 2009 #2 Cevap: Krowaz-Bifrost giriş ve Chaotic Generator'u göremiyorum! serverinin panelinde vardı belki bi bak istiosan olmadı arama butonuna tıkla o da olmazsa google'dan araştırırsın
Cevap: Krowaz-Bifrost giriş ve Chaotic Generator'u göremiyorum! serverinin panelinde vardı belki bi bak istiosan olmadı arama butonuna tıkla o da olmazsa google'dan araştırırsın
W wolfwolf Cüce Loper Tem 62 0 7 Ağu 2009 #3 Cevap: Krowaz-Bifrost giriş ve Chaotic Generator'u göremiyorum! Bak Sitede Zones Dosyası Var Sabit Konuda Araştırsan Görürsün Oradan İndir Zones Dosyasını Sonrada Kendi Clientinin İçine At
Cevap: Krowaz-Bifrost giriş ve Chaotic Generator'u göremiyorum! Bak Sitede Zones Dosyası Var Sabit Konuda Araştırsan Görürsün Oradan İndir Zones Dosyasını Sonrada Kendi Clientinin İçine At