Krowaz'a gittiğimde oyundan çıkınca tekrar girmiyor

Konu Yazar

_ChiChécK

Yaşasın TÜRK IRKI
May
275
4
krovvaz a gittim hiçbi sorun çıkmadı sonra maradona gidip oyundan çıktım bidaha giremedım oyuna hep hata verıyor yardım :| { hata knightonline.exe }

Cevap: krovaz a gittim oyundan çıkınca bidaha girmıyor

Nerde Hata verıyo Server Secerkenmı Knight onLine exe ye tıkLarkenmi eyer Exe ye tıkLarken verıyosa baska exe at cLientın ıcıne hö eyer Server TıkLama yerınde verıyosa 1299 aL fiLes i Launcerden bida ceksn 13xx e eyer tabi 1299 deqLse servern ;)

Cevap: Krowaz'a gittiğimde oyundan çıkınca tekrar girmiyor

LOAD_USER_DATA'da;

Kod:
SELECT Nation, Race, Class, HairColor, Rank, Title, [Level], [Exp], Loyalty, Face, City, Knights, Fame,
     Hp, Mp, Sp, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha, Authority, Points, Gold, [Zone], Bind, PX, PZ, PY, dwTime, strSkill, strItem,strSerial, sQuestCount, strQuest, MannerPoint, LoyaltyMonthly
    FROM    USERDATA WHERE strUserId = @id

bu kodu bulup üstüne aşağıdaki kodu eklersen,

Kod:
UPDATE USERDATA SET Zone = 21 WHERE Zone = Krowaz'ın Zone No. su AND strUserId = @id

düzelebilir. Böylelikle Krowaz'da oyundan çıkanlar, oyuna girişte otomatik olarak Moradon'a yönlendirilir. Krowaz'ın Zone numarası kaç bilmiyorum.

LOAD_USER_DATA'da;

Kod:
SELECT Nation, Race, Class, HairColor, Rank, Title, [Level], [Exp], Loyalty, Face, City, Knights, Fame,
     Hp, Mp, Sp, Strong, Sta, Dex, Intel, Cha, Authority, Points, Gold, [Zone], Bind, PX, PZ, PY, dwTime, strSkill, strItem,strSerial, sQuestCount, strQuest, MannerPoint, LoyaltyMonthly
    FROM    USERDATA WHERE strUserId = @id

bu kodu bulup üstüne aşağıdaki kodu eklersen,

Kod:
UPDATE USERDATA SET Zone = 21 WHERE Zone = Krowaz'ın Zone No. su AND strUserId = @id

düzelebilir. Böylelikle Krowaz'da oyundan çıkanlar, oyuna girişte otomatik olarak Moradon'a yönlendirilir. Krowaz'ın Zone numarası kaç bilmiyorum.
baba sağol da ben userim xD

şimdide cuff blinder mı ne onun yanına ısınlandım sanal bellek yetersiz diye hata veriyor

dazo senin ananı bir sierim sonra ne ayaklanıyor görürsün

Geri
Üst Alt