kurtlar Vadisi Dizisinde Hangi Karakter Ölürse Diziyi İzlemekten Vazgeçersiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aRSIZ_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kurtlar Vadisi Dizisinde Hangi Karakter Ölürse Diziyi İzlemekten Vazgeçersiniz?

• Polat Alemdar

Kullanılan: 10 55.6%
  • Memati Baş

Kullanılan: 4 22.2%
  • Bulut

Kullanılan: 1 5.6%
  • Muro

Kullanılan: 0 0.0%
  • Abdülhey

Kullanılan: 1 5.6%
  • Hakan

Kullanılan: 0 0.0%
  • Diğer;

Kullanılan: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18

aRSIZ_

Eskilerden..
Reaction score
32
Kurtlar Vadisi Dizisinde Hangi Karakter Ölürse Diziyi İzlemekten Vazgeçersiniz?

• Polat Alemdar
  • Memati Baş
  • Bulut
  • Muro
  • Abdulhey
  • Hakan
  • Diğer;

Anket Sahibi: aRSIZ_

Cevap: kurtlar Vadisi Dizisinde Hangi Karakter Ölürse Diziyi İzlemekten Vazgeçersiniz

Hüsnü hö..

Cevap: kurtlar Vadisi Dizisinde Hangi Karakter Ölürse Diziyi İzlemekten Vazgeçersiniz

Sonunu düşünen kahraman olamaz felsefesinden yola cıkarsak hicbirinin sonu beni ilgilendirmez hö

Polat Alemdar Ölse Zaten Kv Pusu Finished Olur.Abdülhey Ölür ise Etkilenebilirim Ancak Bırakabilir miyim Çelişki içersindeyim.hö

Polat Alemdar harici ölen olsa diziyi izlemeyi kimsenin bırakacağını sanmıyorum. Ama Polat Alemdar ölürse dizi biter diye düşünüyorum onunla yaşıyor zaten dizi bana göre :) Öldürürlerse zaten, EphiNoiA'nında dediği gibi biter...

Hepsi Ölürse Filmi Kimse İzlemez :):):)

Hepsi Ölürse Filmi Kimse İzlemez

Davut Tataroğlu Diyorum Tabiki ... Oyunculuğu Necati Şaşmazada Osman Soykutada Ali Sürmeliyede 30 Kere Basar

Davut Tataroğlu Diyorum Tabiki ... Oyunculuğu Necati Şaşmazada Osman Soykutada Ali Sürmeliyede 30 Kere Basar

:a: Bence Çok Saçma.hö , Evet Oyunculuğu Güzel Ancak Biz burada Güzel Oyunculuğa Bakmıyoruz ki Filmin Akışına bakıyoruz akışı sağlayan kişi ise Polat Alemdar.Kessinlikle Katılmıyorum.Çok İğrenç bir yorum Olmuş Emre.:D

Bu Topraklarda Kimin Ölüp Kimin Yaşayacagına Ben Karar Veririm / ARON FELLER

Demekki aron feller karar veriyormus bize gerek yok :P

sen ne karışıyosun

eren kızdırdın emreyi :D

Geri
Üst Alt