JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lancer geliyor ama oyuna girince id ve pas girdikten sonra gerisi gelmiyo :(:(:(:(
<b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt
Emektar
Cevap: lancer geliyor ama oyuna girince id ve pas girdikten sonra gerisi gelmiyo
Diğer anticheat programlarındada aynı sorun oluyor mu deneyiniz.Aynı sorun devam ediyorsa client paylaşımlarındaki sorunsuz clientı deneyebilirsiniz.
Cevap: lancer geliyor ama oyuna girince id ve pas girdikten sonra gerisi gelmiyo
denemedigim client kalmadı eskiden hic olmazdı :S
brdaki clintide indirdim :S:S
Emektar
Soacs haricinde farklı bir antichate sahip serverda da aynı sorunla karşılaşıyo musun?Mesala xtrap vb.
uskoda karsılasmyrum
Emektar
Orda söylemek istediğim soacs anticheat sistemini kullanmayan başka bir serverda denemen.Sonra sonucu buraya yaz ona göre bakalım.
soacsız server bulamıyorumki :S warsa bi tane yazın deneyeyim
Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
aynı hata bendede var soacslı serverlere giremiyorum Id ve pass yazdıktan sonra
Konu Guncel lutfen ama lutfen yardım yawwwwww