v2xxx LAST-KO YÖNETİCİLERİ !! DOLANDIRICILARA DİKKAT FULL BUG'LU DB !!

Konu Yazar

FarmZoneGMM

Member
Ara
232
1
FACEBOOK'TA VİDEO İSTEMİŞLER !!
VİDEO'DA GELECEK MERAK ETMEYİN TÜM BU SAYDIGIM BUGLARIN 1 SAAT VİDEO CEKECEM 1 TANE OYUNDA YÖNETİCİ VARMI GÖRECEKSİNİZ..

SADECE HİLE ENGELLEYEREK SERVER YÖNETİLMEZ HERŞEYİNİZ BUGLU
ADAM HESAP AÇTI 2 GÜN SONRA 80 OLDU
BİZ 1 HAFTADA 73 ZOR YAPTIK... YAZIK

Merhaba arkadaşlar ben last-ko ya başladım hoşuma gitti girdim adamlar sunucu satıyorlar tanıtım amaçlı açmışlar ve her yerde 0 bug diyor oyunun içi FULL BUGG EMC'de TS basıyorum ışınlandıgım zaman ts gidiyor town attıgım zaman TS gidiyor cz'de ölüyorum bütün sc'ler buga giriyor mecbur cıkıp gelmem lazım ...

en komik olay canavar kesiyorum bugda kalıyor ölmüyor town atıyorum maradona geçiyorum canavar bana ölene kadar vuruyor 2 dk boyunca doğdukca beni kesiyor maradondayım canavar linate'de böyle bir bug olur mu ? oyunda 1 TANE GM YOK 1 TANE SORUMLU YOK Adamlarla iletişime geçmemiz imkansız...

bunlar sunucu satıyorlar oyununa sakın girip birşey almayın kc falan yazık günah dolandırıcı şerefsizler

Son düzenleme:
bu serveri oynayan salakdır zaten dosyaları virüslü pc yi öldürüyor aynı zamanda beş para etmez bokdan bir db orda pot basmaya deymez indirmeye deymez 1 dakikanıza yazık igrenc bir server bunun yanı sıra destekli 2-3 adam var orda

bu serveri oynayan salakdır zaten dosyaları virüslü pc yi öldürüyor aynı zamanda beş para etmez bokdan bir db orda pot basmaya deymez indirmeye deymez 1 dakikanıza yazık igrenc bir server bunun yanı sıra destekli 2-3 adam var orda
evet destekli adam var adam 2 3 günde 80 oldu :D 1 . sıraya geldi np kastı deli gibi yazık emeklere yazık..

beni hackerdan item aldım diye banladı.

sw de ilk wirinomu yapmak için gece gündüz materyal kastım.

lwl kastım.

sürekli online oldum wirinom 6 bastım

bi baktım millette in glass havalarda uçusuyo

adam bana 2gb verdi diye de ban yedim.

işin garip tarafı neymiş mino 1 nasıl yapmışım.

ulan saatlerce golem donup shelleri kırdırıp cıkan gemleri kırdırarak yaptım.

kaç tane buglarını buldum söyledim düzelttiler.

adiler işte.

hackera göz yum diğerlerini banla

gerizekalılar....

Geri
Üst Alt