Launcher le ilgili yardım xS

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jrconcon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

jrconcon

New Member
Tem
11
1
Arkadaslar bi kac gün önceye kadar normal giriodum serverıma bqün geldim azck takılıym dedim launcher e tıkladım acılmıo tıklıorum ard arda hala yok hata fln vermio ama hic bisi de acıldıqı yok sora normal exe den giriyim dedim launcherden giriniz hatası aldım ne yapıcam yardım plsss :S

Yrdım eDen Ykmu xS

Son düzenleme:
Cevap: Launcher le ilgili yardım xS

Hacı launcher de problem yok en az 10 clientte denedim ama yine olmuo :(

İlk launcher i alıp pvp nin icine kopyaladım start gelior ama yinede oyun acılmıor :S

alttaki launcher oldu hacı saol ins. bi problem cıkmaz

Son düzenleme:

2 launcherıda kurdum pvp nın ıcıne attım ama baglantı kurulamadı diyor :S:S:S yardım

2 launcherıda kurdum pvp nın ıcıne attım ama baglantı kurulamadı diyor :S:S:S yardım

tabi kurulmaz...sen offline olan ip'i deniyosun...napıcaksın bi çalışan ip bulucan sonra server adlı klsöre girip 1299 yap..sonra launcherden çalıştır..sonra oto pacth yaptıktan sonra orda launcher2 die bi tane daha gelior..sen launcher2den start diip oyuna giricen sonra çıkcan çünkü launcher2 kaybolması lazım...sonra da normal lacunherden giriş yapp..ama çalışan sw nin ipi gir........

Ya ArkadasLar Start geLiyor tıqLıyorm Daa dün qiriyodu Birden bire böyLe oLdu :(:(:(:( acıLır qibi oLuyo Faqat acıLmıyor DefaLarca Denedim oLmuyor Format Attrdm Yine Aynı Ne bu ya :((( :@

Senin Sorun clientinde Dediklerimi yaparsan düzelir

Arkadaşlar IP Vericem Bu patchi 1452'e kadar doldurun ve launcheri kapatın
Sonra istediğiniz soacslı servere girin

95.130.172.172
95.130.172.172
95.130.172.172

Bu IP'yi yazın Patch 1452'e kadar dolsun sonra kapatın
yap düzelir

Geri
Üst Alt