Launcher tıklıyorum hiç birşey olmuyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan anfidya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

anfidya

Member
Eyl
404
0
Arkadaşlar bu bir arkadaşımın nicki (ko-cuce) sizlere yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm bi soru sormak istiyorum.

Windows vista kullanıyorum.. Laptop üzerine kurulu ve laptop yeni henüz bi kaç aylık... İlk aylar gayet güzel çalışıyordu taaki 1299 u bu pc ye yüklyene kadar..

Görev Yöneticisinden işlemler kısmında ne knightonline.exe knightempire.exe nede launcher.exe açık.. Hiç bir şey açık değil bunlarıda önce belirteyim.. Virüs programının süresi doldu norton kullanıyordum yani oda altta açık ama aktif değil.. ve norton olduğu için tamamen kapanmıyor..

Şimdi gelelim soruna.. Launchere tıklıyorum hiç bir faaliyet yok.. 1 sn kadar kum saati ıkıyor ama hiç bir şey aılmıyor.Vista kullandığım için sağ klik yönetici olarak çalıştır diyorum hala aynı sorun devam etmekte.. Pc ye defalarca res atıldı bi kaç haftadır böle yani bu sorun işlemlerde kalmasıda mümkün değil.. Hala ne olduğunu çözemedim bilen biri warsa yardımcı olursa çok sevinirim tşkederim...

Cevap: Launcher tıklıyorum hiç birşey olmuyor?

Bndede aynı problem vardı actıqım konuya bakabilirsiniz bi arkadas cevap vermis bna göre ki galiba öyle virüs yüzünden ama ark yni bi launcher attı ve acıldı umarım eskiye dönmez.

XP KUR :D sonrada sağlam client bul..ben wista kurcağıma ya xp kurarım yada windows 7 ......

ben o ,launcheride denedim oLmuyor Formatta attm aynı !!!!

bana dedıler wırus programını kapat kapattım..olmadı..java yukle dedıler yukledm olmadı..combo fıx ındır dedıler ındırdım yıne olmadı..yenı clıent ındır onu sıl dedıler ındırdım yıne aynı hata olmuo..2pc war 2sındede aynı qun bozuldu..2sıne format attım virüs programı bıle yuklemedım yıne olmadı ..kacqundr ne yaptysam olmadı bı cozum yolu bulun lutfen xS

senin hata kardes knigt exe virus alıyor hemen.oda acmıyor bendede oluyor aynı problem cok.o serverındaki bi arkadasından veya bi yerlerden. knightonline.exe..otpions.exe.launcer exe. ne varsa al 5 tane war heralde.hepsının rarlı bı sekılde.calısan bırınden tabı.masa ustudne dursun oyuna gırerken hep ıcındekılerı cıkar cliente kopyala.bu sekılde gırersin.baska bı sorun degıl senınkı.sadece exe virus kapmıs.temızını bul rarlı bı sekılde dursun o dedıklerım..

allahm ya hicbiriniz bilımorsnuz :D kardeşim CTRL ALT DELETEYE bas Yani görev yöneticisini aç İşlemlere Tıkla Launcher.exeyi görevini sollandır sora tekrar dene.

hata virüsten dolayı kaynaklanıor..arkadsın dedıqıı qıbı. Spyware doctor. sadece bu programı ındır bılqıssayarı tarasın..vıruslerı bulduktan sonra siL.. ve pcye res atıcaktır..sonra oyuna qırebılırsın..ben haftalarca uqrastım yapamadım..ne wırus programları ındırdım olmadı..bu program sayesınde 2 pc Mide duzelltım..yardımcı olabıldysem ne mutlu bana :)

tamam ilaç bende sakin olun bende vista kullanıyorum bide adminin siz düşünün bendeki sorunlar ama hepsini çözdüm

hem vistada hem xp de sorunsuz olarak çalışan clent isterseneiz tanıtımın en lat kısmında var indirebilirsiniz https://www.ko-cuce.net/threads/419...YSANS-ORTA-ZOR-BUGUEN-ACILDI-HERKEZY-BEKLERYZ

hp pavilion dv 6500 kullanıyorum sana tavsiyem acilen norton antivirüsten kurtul nod32 kullan serial leri içinde sana bi site atım

günü bittikçe burdan yenisini alırsın hem de pc hızlanır http://nod32-key-serial.blogspot.com/

s0run dosyalara wirüs bulasmasından dolayı cıkıyor..bılqınız olsun.

Arkadaşlar Çözüm Çok Basit Anlatım : Googleye Usko Launcher indir yazın Kendi Launcherinzle Deiştirn Emin Olun Düzelicektir ;)

Geri
Üst Alt