Leg Cutting ve Scream işlevini yapmıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dthorn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dthorn

Member
Ağu
342
3
arkadaşlar leg cutting ve scream vurduğum zaman kilitleme veya yavaşlatma gibi özelliklerini yerine getirmiyorlar. sanırsam clientla ilgili bir sorun düzeltmek için patch lazım gibime geliyor yardımcı olabilecek varmı?

birde asas ve warriorda skiller çok fazla buga giriyor dmg vermiyor buga girip işte S yapıp geri gelmem adama baştan tıklamam falan gerekiyor vs de istenmeyen bir durum tabi bu 2 sorunu nasıl düzeltebilirim?

Cevap: Leg Cutting ve Scream işlevini yapmıyor.

o sorun clientle ilgili değil sanırım pk serverlerda adamlarda cure resistans cok oluyor ve sağlam oluyorlar bu yüzden işlemiyoor

hmmm... olabilir ama 1 kere bile işlemez mi leg cutting ya ? hiç işlemiyor. ayrıca buga girmez skiller resist olsa bile öyle değil mi vuruş yarıda kalıyo öyle

soruna kesin bir çözüm getirebilecek yardımlar yokmu arkadaşlar? :S

Son düzenleme:

leg cutting resistans dan etkilenmeyen bir skill.Resistans la bir alakası yok :) Skill tablolarını açıkladığım konuya bir bak.MGT4 tablosunda hızı azaltan bir satır olacaktı sanırım.HitRate i de 50,60 fln yaparsan düzelebilir sanırım.Ben hiç uraşmadım bu konuda :) Scream %100 hızı azaltarak kilitliyor.Scream ın satırına bakarak leg cutting i çalıştırabilirsin :)

leg cutting resistans dan etkilenmeyen bir skill.Resistans la bir alakası yok :) Skill tablolarını açıkladığım konuya bir bak.MGT4 tablosunda hızı azaltan bir satır olacaktı sanırım.HitRate i de 50,60 fln yaparsan düzelebilir sanırım.Ben hiç uraşmadım bu konuda :) Scream %100 hızı azaltarak kilitliyor.Scream ın satırına bakarak leg cutting i çalıştırabilirsin :)

denedim oldu saolasın blader xD

Geri
Üst Alt