Letter Sistemi İlk Defa Deneniyor!

Cevap: Letter Sistemi İlk Defa Deneniyor!

Selamlar,

Bu Sistemi Çok Önceden Düşünmüştüm Hatta Cyprus-KE de Uygulamayı da Planlıyordum Bundan 3 Ay Önce Ama Letter Gelip Gelmediğini Kullanıcı Oyun İçinden Bilemiyeceği İçin Yani Gidip Sürekli Bakması Gerekiyor Diye Vazgeçmiştim, ki Halada Vazgeçmiş Durumdayım :)

Normalde Söylediklerinin Aynısı Yapılabilir hatta Çokta Zor Değil Benim Clana NP Bağış Sistemimde Kişinin ID sini Felan Alabiliyorum Oyun içindeki Açılan Web Sayfasından, Aynı Şekilde Yapılabilir, Aslında şuda Var, LEtter Gelene Server tarafından Oyun İçi PM Attırılabilir, Letter Geldi. diye Bunuda şimdi Yazarken Aklıma Geldi :D

Neyse Kolay Gelsin...

Selamlar,

Bu Sistemi Çok Önceden Düşünmüştüm Hatta Cyprus-KE de Uygulamayı da Planlıyordum Bundan 3 Ay Önce Ama Letter Gelip Gelmediğini Kullanıcı Oyun İçinden Bilemiyeceği İçin Yani Gidip Sürekli Bakması Gerekiyor Diye Vazgeçmiştim, ki Halada Vazgeçmiş Durumdayım :)

Normalde Söylediklerinin Aynısı Yapılabilir hatta Çokta Zor Değil Benim Clana NP Bağış Sistemimde Kişinin ID sini Felan Alabiliyorum Oyun içindeki Açılan Web Sayfasından, Aynı Şekilde Yapılabilir, Aslında şuda Var, LEtter Gelene Server tarafından Oyun İçi PM Attırılabilir, Letter Geldi. diye Bunuda şimdi Yazarken Aklıma Geldi :D

Neyse Kolay Gelsin...

ayhan abi, clan devretme npc'si ve birde pus'daki sistemi birleştirebiliriz. clan devretme yerinden Letter yolattırırız, pus sisteminin adı neydi item_mall mıydı öyle bişeyler olabilir. yapılmayacak kadar zor birşey gibime gelmiyor :D

Selamlar,

Neyse Kolay Gelsin...

ayhan abi sen prosedür yazarsan oyun için clan sıralaması gibi bir sisteme yönlendiricez zaten anlamışsındır L ye letter tipinde bir çerçeve eklicez ama içince pus açılcak pusun tipide letter şeklinde yani sistem görüşün olarak %100 usko :) sen prosedür yazarsan ayhan abi bana çok makbule geçer bunun kilit noktası prosedür işin büyük yükü oraya düşüyor ve bu forumda bi gerçekki en iyi prosedürcümüz sensin zaten çok az kişi biliyor :) eger benim anlattıgım sistemde ss lerdeki tables için falan, ama wepitemal tablesinde oldugu gibi oyun için bir prosedür yazarsan ö.m den bekliyorum saygılar abi :)

LEtter Gelene Server tarafından Oyun İçi PM Attırılabilir, Letter Geldi. diye Bunuda şimdi Yazarken Aklıma Geldi :D

ayrıca onu oyun gökhanla konuştum zaten abi yeni yaptıgı skine ek olarak benim için letter sayfası ekliyicek pusa yönlenen :) yani userlerin ikidebir gidip bakmasına gerek yok L den kontrol edicekler :)

Son düzenleme:

1. Hadi Hepsini Yaptın,
Üzerindeki İtem'i Silmeyi Nasıl Başaracaksın?

Selamlar,

Neyse Kolay Gelsin...

herhangibi bir sekilde ebenezere bagli memory okuyan bir program yaparsan oyunu Etkiliyecek yapilabilir. Ama dedigingibi Socketi bölüpte birseyler yapabilirsin PM de oldugu gibi

Shoppıng mal buy sistemi qibide calıstırabilir :) oyun içindeyken item atabiliosunuz ama qönderme için dier userdan anlık silinip shopingden atması lazım calısmak denemek lazım.. ama boşa kasma derim ^^

Geri
Üst Alt