LikeKO server dosyalari?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kojd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: LikeKO server dosyalari?

bende ilk defa senden duydum likeko neymiş :D

Link olarak zor bulursun . Sahip olan biride kolay kolay vermez sanırım.

bişey zannettiğim yok, çünkü koy/koyma benim için farkeden birşey olmayacak, kendini ne sanıyosun ki ?

Bizim forumla buranın ne ilgisi var anlamadım? orada ban yedin diye burada havlaman gereksiz. Ben kendimi bişey sanmıyorum o yüzden bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim diye konu açıp msn adresimi veriyorum. Sana noluyor onu anlamadım?

Bizim forumla buranın ne ilgisi var anlamadım? orada ban yedin diye burada havlaman gereksiz. Ben kendimi bişey sanmıyorum o yüzden bilgim yok yardımcı olabilirseniz sevinirim diye konu açıp msn adresimi veriyorum. Sana noluyor onu anlamadım?

olay banlanmam değil, banlamanı isteyen bendim hatırlatırım. sadece başkalarına davrandığın gibi sana davranılınca ne olacağını ögrenmek istedim :) anlaman gerek, dünya senin etrafında dönmüyor.

simdi gelelim asıl konumuza.
likeko hakkında pek bilgim yok, ama bu dosyaların likeko server filesleri oldugunu düsünüyorum.

v1311-game.rar

bu dosyalar aslında paylasılmamıstı taaki knightonline.cn'e index atıp sunucudaki bütün dosyaları alana kadar, biz dosyaları caldıgımız icin oda kendi forumunda paylasıma sunmustu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt