Localden KOpanel çalışması için Aİserver vb server exe leri açıkmı olması gerekiyor?

Konu Yazar

assamita

DeCaLiUs CüCe
Kas
7
0
[SERVER][/SERVER]Arkadaşlar kopanelimi appserver ile kurdum forum sitemide ayarladım ama forum sitesi ve kopanelin bağlantlıarı olmuyor hemen ayarları yaptınmı diye soracaksınız kopanelin içindeki ayar.php yada yada settings.php lerdeki dbismi ,ip,sql sifre,kullanıcı adı yazdım ama hala server sorunu veriyor çalışması için aiserver/ebenezer/loginserver/ajuard gibi server dosyalarınında çalışıyor olamsı şartmı kendi localden db'den veri çekmeye çalışıyorum sürekli hata önerilerinizi bekliyorum bide sürekli online olamıyorum malum iş arada bakabiliyorum cvp hemen veremezsem saygısızlık anlamayın
bana yardım etmenizi salık veririm
imza
AssaMiTa :D

Cevap: Localden KOpanel çalışması için Aİserver vb server exe leri açıkmı olması gere

Yok Server Fileslere GEre SQL Kurulu Olacak Bide Databaseyi Sola Koyman Lazım

Cevap: Localden KOpanel çalışması için Aİserver vb server exe leri açıkmı olması gere

Yok Server Fileslere GEre SQL Kurulu Olacak Bide Databaseyi Sola Koyman Lazım

sola sql heralde evet sql de db var ama sql2000 bende xpsp3 var hata verirmi
bide ben herşey ayarlı ama clint hackshild li oldundan dirmiyor hackshildproton die bişi yaptım gine olmadı
sql sp3 den de server hatası veriyor olabilirmi ayrıca yayındada yine bu server hatasını verirmi :( ?
umudumu yitiriyorum

localden başka bir yerdeki sql server a bağlanman php panellerle zordur. paneli komple değiştirmen gerekir. hatanın kaynağı php deki odbc_exec komutunda bağlanırcak sql serverın ip numarasının yazılcak yerinin olmamasıdır.
kopanel ile sql server aynı makine üzerine olmalıdır.
eğer bu dediklerim de problem yok ise
aldığınız hatayı yazarsanız sorunu daha iyi anlayabiliriz.

Server fileslerin acık olması gibi bir kaide yoktur. Fakat panel dosyalarında veya SQL'de bir problem varsa sorun olabilir. Hack shield e gelince Net framework 2.0 indirirsen sorunun hallolabilir.

Geri
Üst Alt