G Konu Yazar gazman77 New Member Şub 10 0 22 Şub 2009 #1 Arkadaşlar Server ımı kurdum tüm files larım sorunsuz çalışıyor fakat oyuna giremiyor kimse login failed hatası alıyoruz sürekli yardım acilbıtbıt Acil yardım arkadaşlar Son düzenleme: 22 Şub 2009
Arkadaşlar Server ımı kurdum tüm files larım sorunsuz çalışıyor fakat oyuna giremiyor kimse login failed hatası alıyoruz sürekli yardım acilbıtbıt Acil yardım arkadaşlar
FeRD1 KO Ara 196 1 23 Şub 2009 #2 Cevap: Login Failed Hatas Çok Acil Yardım Portlari açtiğindan eminmisin ? yada fileslerdeki .ini leri kontrol et
Cevap: Login Failed Hatas Çok Acil Yardım Portlari açtiğindan eminmisin ? yada fileslerdeki .ini leri kontrol et
G Konu Yazar gazman77 New Member Şub 10 0 23 Şub 2009 #3 Cevap: Login Failed Hatas Çok Acil Yardım İni lerde bir sorun yok VDS eye sahibim sorun nedir anlamadım
Cevap: Login Failed Hatas Çok Acil Yardım İni lerde bir sorun yok VDS eye sahibim sorun nedir anlamadım
E eto1603 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 62 0 23 Şub 2009 #4 Cevap: Login Failed Hatas Çok Acil Yardım krds ekle bnı sorununu cozem [email protected] her turlu sorun cozulur
Cevap: Login Failed Hatas Çok Acil Yardım krds ekle bnı sorununu cozem [email protected] her turlu sorun cozulur
L lnsomniac Valentine DB Team May 78 1 23 Şub 2009 #5 Cevap: Login Failed Hatas Çok Acil Yardım Ebenezer portun ile exe portun uyuşmuyor olabilir.