F Konu Yazar furkanabi123 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 16 0 19 Şub 2009 #1 Arkadaşlar giriyorum char gözükmüyor oyuna giriyorum effect %99 takılıyor pc bir daha düzelmiyor yardım edermisiniz ne olr !!!!!! =v:
Arkadaşlar giriyorum char gözükmüyor oyuna giriyorum effect %99 takılıyor pc bir daha düzelmiyor yardım edermisiniz ne olr !!!!!! =v:
Q Qp__ <b><hr><marquee behavior="alternate"><marquee widt Emektar Ocak 654 57 19 Şub 2009 #2 Cevap: Lütfen artık bakınn arkadaşlar !!! Çarın gözükmesi için yeni item klasörünü sabit konudan indirebilirsin.Effect olayının nerden kaynaklanabilceğini hakkında fikrim yok.
Cevap: Lütfen artık bakınn arkadaşlar !!! Çarın gözükmesi için yeni item klasörünü sabit konudan indirebilirsin.Effect olayının nerden kaynaklanabilceğini hakkında fikrim yok.
P pskopat_17 ....UykuCu Cüce.... Ağu 101 0 20 Şub 2009 #3 Cevap: Lütfen artık bakınn arkadaşlar !!! qp__ arkadasıma katılıyorum...bende charları çıplakken gozukmuyordu kafaları fln yani yeni item indirdim düzeldi...
Cevap: Lütfen artık bakınn arkadaşlar !!! qp__ arkadasıma katılıyorum...bende charları çıplakken gozukmuyordu kafaları fln yani yeni item indirdim düzeldi...