OxiJean
New Member
- Ocak
- 49
- 0
LuxusKo Kapanış Sebebi Nedir ?
Vps yetmezliği sonra ad değiştirip Knight PvP nedeniyle Celal Erhuy isimli kişiden sözde KadeWeb İnternet Bilişim Hizmetleri üzerine ve sunucunun 400 TL borcu olduğunu ve borc sahibinin Celal Erhuy olduğu ve sunucununda Poyraz Bilişim Yasin Poyraz ' a ait olduğu öğrenildiği için serverın kapatıldığı + Poyraz Bilişim tarafından sonradan kapatılan vps ' nin açılımı benim tarafımdan istendiği halde açılmaması database ' in başka biri tarafından denenmesi ve silinmesi vb olaylar sonucunda LuxusKo and Nirvanake ' nin benim tarafımdan kapatılmasıdır.!
LuxusKo Database Çalındığı Doğru Mu ?
LuxusKo Database ' inin Çalındığı Doğrudur ve Çalanlar paylaşmıştır ama inandırıcı olmıyacağı için konu kapatılmıştır.
Çalanlar Söler Misiniz ?
-Knight PvP Admin
-Celal Erhuy
-Poyrazbilisim.com sahibi Yasin Poyraz
LuxusKo Database ' ini Neden Paylaştınız ?
PvP alemini bıraktığım için LuxusKo Database ' ini Paylaştım.!
LuxusKo Gibi İlkleri Olan Başka Bir Server Kuracak Mısınız PvP Geri Döndüğünüzde ?
Bilmem olabilirde ama benden önde giden çok kişi var sadece paylaşmıyorlar
ve açmıyorlar açarlar yakında onlarada bir geliştirme yaparız ama zamanı gelince yaparız.
Peki Yapacağınız Server Hakkında Kısa Bilgiler Verir Misiniz ?
Şuan belli değil geldiğim zaman belli olacaktır.
Röportaj için LuxusKo and Nirvanake Admini Serdar ' a Teşekkürler.
Röportajı Yapan OxiJeaN ' dir.
Alıntı Kesinlikle Değildir Beyler Tek Tek Sordum Cevapladı Serdar ve Değiştirmeden Yazdım Teşekkürler
Konun Yerinin Burası Olmadığını Biliyorum Ama Neden Kapandı Gibi Soran Arkadaşlar İçin Hazırlanmıştır.
Vps yetmezliği sonra ad değiştirip Knight PvP nedeniyle Celal Erhuy isimli kişiden sözde KadeWeb İnternet Bilişim Hizmetleri üzerine ve sunucunun 400 TL borcu olduğunu ve borc sahibinin Celal Erhuy olduğu ve sunucununda Poyraz Bilişim Yasin Poyraz ' a ait olduğu öğrenildiği için serverın kapatıldığı + Poyraz Bilişim tarafından sonradan kapatılan vps ' nin açılımı benim tarafımdan istendiği halde açılmaması database ' in başka biri tarafından denenmesi ve silinmesi vb olaylar sonucunda LuxusKo and Nirvanake ' nin benim tarafımdan kapatılmasıdır.!
LuxusKo Database Çalındığı Doğru Mu ?
LuxusKo Database ' inin Çalındığı Doğrudur ve Çalanlar paylaşmıştır ama inandırıcı olmıyacağı için konu kapatılmıştır.
Çalanlar Söler Misiniz ?
-Knight PvP Admin
-Celal Erhuy
-Poyrazbilisim.com sahibi Yasin Poyraz
LuxusKo Database ' ini Neden Paylaştınız ?
PvP alemini bıraktığım için LuxusKo Database ' ini Paylaştım.!
LuxusKo Gibi İlkleri Olan Başka Bir Server Kuracak Mısınız PvP Geri Döndüğünüzde ?
Bilmem olabilirde ama benden önde giden çok kişi var sadece paylaşmıyorlar
Peki Yapacağınız Server Hakkında Kısa Bilgiler Verir Misiniz ?
Şuan belli değil geldiğim zaman belli olacaktır.
Röportaj için LuxusKo and Nirvanake Admini Serdar ' a Teşekkürler.
Röportajı Yapan OxiJeaN ' dir.
Alıntı Kesinlikle Değildir Beyler Tek Tek Sordum Cevapladı Serdar ve Değiştirmeden Yazdım Teşekkürler
Konun Yerinin Burası Olmadığını Biliyorum Ama Neden Kapandı Gibi Soran Arkadaşlar İçin Hazırlanmıştır.