Merhaba!
Ben Gökay Alveroğlu 15.10.1992 İstanbul/Bayrampaşa Doğumluyum.
Uzun yıllar (2004-2021) Knight Online oynamış, pek olmasada tecrübeliyim.
Kendi başıma Knight Online PVP Server açmayı düşündüm ancak hem teknik açıdan hemde maddi açıdan bunu karşılayabileceğime pek emin olamadım!
Beni ortak isteyen pvp sunucuları için İstanbul İçi Öncelikli Bayrampaşa/GaziosmanPaşa/Sultangazi/Fatih Taraflarında arkadaşlarla ortak olabiliriz.
İş anlaşma kısmı, ben maddi imkanlara bakarım o teknik işlere kazanılan para ortak kırışılır. eğer 3 ortak var ise %50 %25 %25 olarak bölüşülür..
Arkadaş çevresi ve yakın akrabalar sunucuda ayrıcalıklı olmamalı ve sunucu kalitesini bozacak GM Arkadaşları'ndan uzak durmalı.
Sadece yüzyüze görüşmelerde güven vereceği unutulmalıdır.
Whatsapp İletişim : 0539 941 67 48
ÖNEMLİ NOT: SUNUCU BENİM TARAFIMDAN VERİLECEKTİR.
SUNUCU ÖZELLİKLERİ :
16 GB FULL SSD RAM
Dual Intel Xeon E5-2670
1 GB HAT.
TÜRKİYE YADA STATİK DEĞİŞEBİLEN LOKASYON
Ben Gökay Alveroğlu 15.10.1992 İstanbul/Bayrampaşa Doğumluyum.
Uzun yıllar (2004-2021) Knight Online oynamış, pek olmasada tecrübeliyim.
Kendi başıma Knight Online PVP Server açmayı düşündüm ancak hem teknik açıdan hemde maddi açıdan bunu karşılayabileceğime pek emin olamadım!
Beni ortak isteyen pvp sunucuları için İstanbul İçi Öncelikli Bayrampaşa/GaziosmanPaşa/Sultangazi/Fatih Taraflarında arkadaşlarla ortak olabiliriz.
İş anlaşma kısmı, ben maddi imkanlara bakarım o teknik işlere kazanılan para ortak kırışılır. eğer 3 ortak var ise %50 %25 %25 olarak bölüşülür..
Arkadaş çevresi ve yakın akrabalar sunucuda ayrıcalıklı olmamalı ve sunucu kalitesini bozacak GM Arkadaşları'ndan uzak durmalı.
Sadece yüzyüze görüşmelerde güven vereceği unutulmalıdır.
Whatsapp İletişim : 0539 941 67 48
ÖNEMLİ NOT: SUNUCU BENİM TARAFIMDAN VERİLECEKTİR.
SUNUCU ÖZELLİKLERİ :
16 GB FULL SSD RAM
Dual Intel Xeon E5-2670
1 GB HAT.
TÜRKİYE YADA STATİK DEĞİŞEBİLEN LOKASYON