Mage Team arayanlar Arkadaşlar girerse eminim girmek için can atıcaktır teamımıza :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dosa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

dosa

New Member
May
23
0
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Adım Doruk yaşım 18 istanbuldan oynuyorum . Biz okan adlı arkadaşımla mage team kurmaya karar verdik . Okan arkadaşımız profesyonel mage team komutçusu 10 sene mage team yönetti ama bırakmıştı . Şimdi ise yeniden başlamaya karar verdik . Şimdi olay şu ; biz fazla alım yapmıyacağız maximum 14 kişi olacağız ama bize ful adam lazım 8 kemik yani sabah 12de hep birlikte giricez akşama kadar pkmızı atıcaz hep aynı party ortam vesayre hoş olur zaten merak etmeyin ben varsam :D Size sadece laf yapmadığımı ispatlamak için videolarımızı atıyorum gerisi size kalmış dostlar. UNUTMAYIN KEMİK 8 MAGE aldıktan sonra alım yapmıyacağız. Şuanda Kemik 3müz doldu :) profesyonel olmasada iyi oynasın yani 4 tane novayı atsın komut dinlesin yaşının pek 1 önemi yok dostlar nasıl olsa hepmiz kardeşiz dimi :D
neyse videoları atıp link verip konuyu kapatıyoree .

bu okanın mage team videosu : ArtizFamily Pk Movie [XGame] part 11 - YouTube

buda benim 1 videom : Melisa(DorukAtaYAZICI) - Yildizko.net (Best COMBO) 1080 P [HD] - YouTube

bu arada profesyonel sony vegas kullanırım yani teamımıza gelenin şekli bi ayrı ^^ saygılar
Link : Doruk A. Yazıcı | Facebook

Geri
Üst Alt