Öncelikle merhaba arkadaşlar. Adım Doruk yaşım 18 istanbuldan oynuyorum . Biz okan adlı arkadaşımla mage team kurmaya karar verdik . Okan arkadaşımız profesyonel mage team komutçusu 10 sene mage team yönetti ama bırakmıştı . Şimdi ise yeniden başlamaya karar verdik . Şimdi olay şu ; biz fazla alım yapmıyacağız maximum 14 kişi olacağız ama bize ful adam lazım 8 kemik yani sabah 12de hep birlikte giricez akşama kadar pkmızı atıcaz hep aynı party ortam vesayre hoş olur zaten merak etmeyin ben varsam
Size sadece laf yapmadığımı ispatlamak için videolarımızı atıyorum gerisi size kalmış dostlar. UNUTMAYIN KEMİK 8 MAGE aldıktan sonra alım yapmıyacağız. Şuanda Kemik 3müz doldu
profesyonel olmasada iyi oynasın yani 4 tane novayı atsın komut dinlesin yaşının pek 1 önemi yok dostlar nasıl olsa hepmiz kardeşiz dimi
neyse videoları atıp link verip konuyu kapatıyoree .
bu okanın mage team videosu : ArtizFamily Pk Movie [XGame] part 11 - YouTube
buda benim 1 videom : Melisa(DorukAtaYAZICI) - Yildizko.net (Best COMBO) 1080 P [HD] - YouTube
bu arada profesyonel sony vegas kullanırım yani teamımıza gelenin şekli bi ayrı ^^ saygılar
Link : Doruk A. Yazıcı | Facebook
neyse videoları atıp link verip konuyu kapatıyoree .
bu okanın mage team videosu : ArtizFamily Pk Movie [XGame] part 11 - YouTube
buda benim 1 videom : Melisa(DorukAtaYAZICI) - Yildizko.net (Best COMBO) 1080 P [HD] - YouTube
bu arada profesyonel sony vegas kullanırım yani teamımıza gelenin şekli bi ayrı ^^ saygılar
Link : Doruk A. Yazıcı | Facebook