Konu Yazar FeeL Member Tem 328 3 16 Ara 2011 #1 S.a arkadaşlar mage team kuruyoruz, 17+. Mage ve Priest lazım haliyle. Katılmak isteyen arkadaşlar Yorum yapabilir, görüşlerini paylaşmak isteyenlerde yorum yapabilir. Magede, Priestte iyiyim diyorsanız yorumunuzu bekliyorum
S.a arkadaşlar mage team kuruyoruz, 17+. Mage ve Priest lazım haliyle. Katılmak isteyen arkadaşlar Yorum yapabilir, görüşlerini paylaşmak isteyenlerde yorum yapabilir. Magede, Priestte iyiyim diyorsanız yorumunuzu bekliyorum
fre2 New Member Kalemi Kırıldı! Eki 772 0 17 Ara 2011 #2 Cevap: MAGE TEAM Kuruluyor Selamun Aleyküm. Kardeşim Ben Teama Katılmak İsterim Komut Dinlerim Vent Kullanmasını Bilirim Mage Oynarım Ve Karakterimde Ustayımdır Emin Olabilirsiniz Np İçin Oynamam.. [email protected] Moderatör tarafında düzenlendi: 17 Ara 2011
Cevap: MAGE TEAM Kuruluyor Selamun Aleyküm. Kardeşim Ben Teama Katılmak İsterim Komut Dinlerim Vent Kullanmasını Bilirim Mage Oynarım Ve Karakterimde Ustayımdır Emin Olabilirsiniz Np İçin Oynamam.. [email protected]