MeLee Team KuruLuyor Zor Sw De

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etfa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

etfa

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Tem
295
0
ÖnceLikLe Merhaba aRkadasLar bn aLperen 17Yaşındayım.

ÖNEMLİ : öncelikle teamımda oynuycak kişilerin kesinlikle birbirlerine ana bacı sövmesine katlanamam ve sövenler teamdan atılacaktır

ben 1453Fire dRaqe oLarak düşünüyorum sw yi toplandığımızda hep birlikte bir karar veririz

>| +16(lütfen altındaki arkadaslar eklemesin)

>| ekLiycek kişilerin onLine süreLerinin yüksek oLmasını isterim malumunuz yaz tatilide geldi +8saat onLine oLması gerekmektedir

>| Vent oLucak ve KuLLanmayıda biLicek(mikrofonda olursa iyi olur)

>| KesinLikLe Teamda Kavga isTemiyorum kavga edenler teamdan ATILIR..!

>| Kişinin kendisine şaka maksatlı küfredilebilir ama kişinin anasına veya aiLesine küfredenler yukarıdada belirttiğim gibi teamdan atılır

>| Pk da kesinlikle labalilik istemiyorum ve herkez KOMUT dinliycek pk da cıvıtanlar makara yapmaya çalısanlar pt den atılır PK dışında sabaha kadar makara yapın

>| ekLiycek kişiler kendini benimsemiş ve olgun kişiler olsun eger item açlığı yapar bir dRop düştüğünde Disband çeken olrsa teamdan atılır

>| cLanın bir banka charı olucaktır ve düşen itemler kişilere sırayla ve ihtiyaçlarına göre paylaştırılıcaktır..!

>| biR mazeRet biLdirmeden CSW'deyken ALT F4 çekip Ventten çıkanlar teamdan uzakLastırıLır(bir süreliğine)

Team içinde GÖREVLENDİRME YAPILACAKTIR MESELA
Designerlikten PhotoShop Ve Sony Vegas dan anLıyan arkadasLar o böLümLe
1arkadaşımız cLana aLımLarLa(KesinLikLe bana sormadan alınmıycak)
Ve bunun gibi Kollarda görevLendirmeLer oLucak(bana cLana aLım hakkında yazarken böyLe yetenekleriniz varsa beLirtin Lütfen)

iLetisim > [email protected] o m

ÖRNEK:
Adım :
Yaşım :
JoB'um :
Kaç senedir ko oynuyosun :
Nerde Oturuyosun :

Bana Bu şekiLde kendi bilgilerinize göre MSN den Yazın

NOT : ekLiyenLeri kabuL ettiğim anda benimLe iLetisime geçsinler..!

Geri
Üst Alt