[Meto V4 Bilgilendirme]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Meto ®
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Meto ®

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
329
4
Arkadaşlar meto v4 panel özellikler belirlendi

fakat güzel tema bulamadım

temayı siz belirleyin istediğiniz tema vs warsa konuyo yollayabilirsiniz

:^^:

iletişim [email protected]

Cevap: [Meto V4 Bilgilendirme]

sq kodu paylaşıldı 2 kere yenilendi

tamam kodu yeniliyorum :S alla alla bırakın şu sql 2000 i 2021 kullanın ya :D

ne hatası veriyo öğrenebilirmiyim :D

Son düzenleme:

Paylasım Burası ALım satım Yada Belırme Diil ki:S

panel acılıyor acılmasına ama php kodlar varya icinde o hata verdiriyor..

http: //94.123.122.115/index.php

deneyebilirsiniz ben actim paneli ama SQL 2021 üzerine kodlandığından ODBC lerde sorun cıkarıyor.

Bi Accounta adminlik veriyırum Str den 5 yapıytorum yalnız admin panel cıkmıyor ve yanlıs kulanıcı adı sifre girdiğinde odbclerde sorun var diyor

Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Invalid column name 'RegistrationDate'., SQL state S0022 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\Pages\login.php on line 29

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\Pages\login.php on line 30

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\Pages\login.php on line 31

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\Pages\login.php on line 32

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\Pages\login.php on line 34

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\Pages\login.php on line 35

Warning: odbc_result(): supplied argument is not a valid ODBC result resource in C:\AppServ\www\Pages\login.php on line 36
Boş bıraktığınız alanlar var.Tekrar Deneyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt