Millet Frmtr'den Cücelere Kayıyo :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metin06ank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M
Konu Yazar

metin06ank

Guest
arkadaşlar son zamanlarda frmtr bebebelik doldu bütün pro adamlar ko-cüce ye yatay geçiş yaptı (bende Meto ®) :haha: frmtr ye bakıyom bebebelikler abuksabuk konular açmış forum iyice mallaşmış sizin düşünceniz ney bi yorum alabülermiyem arkadaşlar hö :D

Cevap: Millet Frmtr'den Cücelere Kayıyo :D

Bizim Düşüncegimiz Bu Oldugu İçin Burdayız Ko-Cuce.com Yaşasın !!! xD

frmtr nin lafını bile etmesi gıcık edio iğreniyorum okuma yazmayı yeni orenmis bebeler bile var orda coq seviyesiz bi forum sade rep icin millet birbirini satıo oysaki bi anlamı yoq aslında forum sahipleri desen hic gormedim duymadım bası bos bir forum sunucularıda pek saglam deil bence kaldırmıyor fazla soze gerek yoq

:) Biz Reklam vb şeylerde bulunmadık Herkes Kendı İsteğiyle Geldi Gelene Git Demeyiz :)

Başlığın kilitlenmesini istiyorum. Orası FrmTR burası KO-Cuce iki forumun da amacı farklı. Bir forumu eleştirme hakkı tanınmıyor bize..

Bundan sonra frmtr hakkında başlık açanların ceza almasını talep edicem adminlerden..

Başlıkta uygunsuz bir durum yok neden kilitlensin ?
Evet dediginiz gibi frmtr cok kücük arkadaslarımızla doldu ve seviyenin düşmeye başladıgını hissettim
Ama adminlerine laf etmeyelim hepsi cok iyi insanlar onları tanıyorum (modlar degil adminler)
Sunucularıda gayet kaliteli tek sunucuları yok tabi :) sonucta günde ortalama 30 bin kisi online oluyor bant genislikleri cok iyi ama biz buradayız daha kaliteli paylasım icin :)

Başlıkta uygunsuz bir durum yok neden kilitlensin ?
Evet dediginiz gibi frmtr cok kücük arkadaslarımızla doldu ve seviyenin düşmeye başladıgını hissettim
Ama adminlerine laf etmeyelim hepsi cok iyi insanlar onları tanıyorum (modlar degil adminler)
Sunucularıda gayet kaliteli tek sunucuları yok tabi :) sonucta günde ortalama 30 bin kisi online oluyor bant genislikleri cok iyi ama biz buradayız daha kaliteli paylasım icin :)

Demek istediğim, elalemin forumundan bize ne, biz kendi forumumuzun gelişimi için uğraşalım..

Orası frmtr burası ko-cuce..
tartışma yaratıcı mesajlar atmayn..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt