Konu Yazar AnGeLiOuS_TR Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ara 869 0 2 Tem 2010 #1 ARKADAŞLAR VPS MR SPAWN DB KURCAM AMA LİNK BULAMADIM EĞER SİZDE WARSA KOYARSANIZ GM'LİK VERİCEM SUNUCUDA UZUN SÜERLİ SERVE'dIR.
ARKADAŞLAR VPS MR SPAWN DB KURCAM AMA LİNK BULAMADIM EĞER SİZDE WARSA KOYARSANIZ GM'LİK VERİCEM SUNUCUDA UZUN SÜERLİ SERVE'dIR.
Konu Yazar AnGeLiOuS_TR Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ara 869 0 2 Tem 2010 #2 Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik +++++++++++++++++
K kraltugper Banlanmış Kalemi Kırıldı! Nis 149 0 2 Tem 2010 #3 Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik ben gm lik veya bişey istemiyorum mrspwan v1 deil ama db aynı db sadece üstünde oynanmış biraz işine yarar umarım File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server
Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik ben gm lik veya bişey istemiyorum mrspwan v1 deil ama db aynı db sadece üstünde oynanmış biraz işine yarar umarım File Upload - File Sharing Service - Dedicated Server
Homek0 Banlanmış Kalemi Kırıldı! May 119 1 2 Tem 2010 #4 Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik Bu Benim Db Deildir Tamamen Çalıntıdir
Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik Bu Benim Db Deildir Tamamen Çalıntıdir
Konu Yazar AnGeLiOuS_TR Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ara 869 0 3 Tem 2010 #5 Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik MrSapwn Versene DB'ni bana ya ben ensar **** msn b ak biraz EsentepeLéééééééé xD
Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik MrSapwn Versene DB'ni bana ya ben ensar **** msn b ak biraz EsentepeLéééééééé xD
K kraltugper Banlanmış Kalemi Kırıldı! Nis 149 0 3 Tem 2010 #6 Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik senin db demedik ztn birader aynı db benzeri yani artislik yapma bana
Cevap: Mr Spawn V1 Exp Orta Orta İtem DB Lİnkini Verene VPS'^de GM'Lik senin db demedik ztn birader aynı db benzeri yani artislik yapma bana