MTNT Pk Db V2 Sorunsuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mutant26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

mutant26

Member
Şub
75
1
Evet Arkadaşlar Yeni Yapmış olduqum Databasemi Sizinle Paylasmak İstiyorum Şunu Söylemeliyim Ki Databaseyi Kurduğunuzda Tek Bir Sorun Bile Yaşamayacaksınız Gerek Editör Gerek Kodları Herşeyini Database Linkinin İçinde Birlikte Verdim Her Neyse Özelliklere GeçeLim.

• 83 Lvl İtemli Başlangic Stat Bugu Yoktur

• Oto Master

•Oto Üyelik

• Select Charecter Engellendi

• 50 Kareli 50 Karesiz olmak Üzere 100 Adet Simge Ekli

• Ronark Land Momument Eklidir [100 Np Verir ]

• Guard Towerlar 1500-2000 Arası Vuruyor [Seri Seri Vuruyor ]

• Castle Siege War1. Clan'ın Bayrağı Delos'a Koyulur

• NCS oyun içinden %100 Usko tarzında

• ArmorEchant & Weapon Echant Sorunsuz Çalişmaktadir

• Magelerin 75 Skili Sorunsuz Çalişmaktadir

•Okcu Skileri Aktiftir.

• Kral Para Dagittiginda Ebenezer Kapanmaz

• Takilar +3 Weapons +8 Armors +8 Başlarsiniz

• Pelerin Anahtarı Girişi Kapatıldı

• 1299 NPC Stilleri Çünkü 1453 Npc Patch Olmayan Arkadaşlar Zorluk Çekiyor

• UPGRADE yok

BunLar Databasenin Özellikleriydi Şimdi İse BaşLangıc İtemlerini Ss OLarak Gösteriyim..

Warrior

warriorkm.png

Rogue

rogue.png

Magician

magicians.png

Priest

priestv.png

Arkadaşlar Bu Resimlerde sheller +8 takılar +3 fakat iron belt ne iron necklaceler +2 dir.Raptor Shard vs. ise +8 dir.Diger Alta koyduklarım ise sc ler ve undy almak için gereken +8 ezik set vardır.

Evet Arkadaşlar Db mi Kesinlikle Denemenizi Tavsiye Ediyorum Hiç Bir Sekilde Başınız Aqrımayacaktır:)

DipNot: Db de Bazı Npc Ve Guard Toverlerin İsimleri MTNT Diye GecmekTedir Onları Kendinize Göre Deqiştirebilmeniz İçin Db Linkine Ayriyetten Npc Editör Koydum.

Download:

http://hotfile.com/dl/99463443/fad7e08/MTNT_Db_V2.rar.html
http://www.upload.gen.tr/d.php/s8/uz3i908j/MTNT_Db_V2.rar.html

YorumLarınızı Bekliyorum

BoL UserLer

MTNT

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: MTNT Pk Db V2 Sorunsuz

allah razı olsun kardes herkes rapidshare koymus ondada inmio :( cok saqoL

hayır 83 level ile başladığı için senin ebenezer 80 level ebenezeri ise dc verir. kesinlikle sorun yok.

beyler db yi 10 larca kez denedim sorun yok çöküyor derken neyi kasdettin onuda anlamış deqilim.

çöktü derken tam olarak ne oldu onu anlatırsan yardımcı oolabilirim.

el,ne sağlık v1 i vardı snn bnde ama gatede isimlerin yazıları karışık çince gibi gözüküyodu umarım o9nu halletmişsindir

gatelerin çince görünmesi db ile alakalı deqildir senin kullandıqın server fileslerindeki maplarla alakalıdır eqer sağlam bir map istiyorsan server kurulumu bölümünde cuce server kurulumundaki server fileslerdeki maplar işini görür saygılarımla :)

inş nazi sorunu yokdur S ve m nazileri cıkmıyor da bazen inş oyle bişi yokdur!!!

lanlı falan konusma *** db yi kendi sw me yapmıştım ilk başta sonra paylaşıyım dedim kaç kere denedik yok bozuk yok bilmem ne ulan *** daha msn acmayı bilmiyon geliyon db bozuk diyorsun adam gibi yorum yap güzel bir dille söyle ne demek istediqini adamı ayar etme

Geri
Üst Alt