[Myko] Serverden beklentileriniz nedir ?

Konu Yazar

ugurkontel3

Member
Şub
61
0
Merhaba değerli ko-cuce kullanıcıları,

Yeterli bütçe ile geliştirilen yeni veritabanımız hakkında sizlere birkaç soru sormak, görüş ve düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

Yourko, Old School Ko gibi vs. kadar büyük çaplı bir server olmadığını, o kadar büyük bir ekib ile geliştirilmediğini göz önünde bulundurarak yorumlarınızı yapmanızı rica ediyorum.

Şuanki Düşüncelerimiz Myko ve Usko ruhunu yaşatan yeni bir server oluşturmaktır. 65 - 70 ( 72 veya 74 lvl Opsiyonlu ) +6, +7 ve +8 olarak kademe kademe giden bir server, Goblin, Plate, FP, Chitin, Shell, Krowaz, Dragon Armor'ların bulunduğu ( Her armor orjinal görevleri ile elde edilecek ) Uskonun orjinal Canavar slotlarının bulunduğu Eslant, Ronark Land haritaları, Fosil slotları ile yapılacak görevlerin olduğu Eski ile yeniyi buluşturan bir veritabanı yapmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızın büyük bölümü tamamlanmış durumdadır.

Yukarıda yazdıklarımız nasıl bir server oluşturacağımızın bir bölümüdür. Şimdi de sizlerin server hakkında Soru, öneri ve görüşlerinizi bekliyorum. Herkeze şimdiden değerli yorumları için teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Geri
Üst Alt