MYKO MykoDeninceBiz İtem Satış İfşa içerir!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan avernum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

avernum

New Member
Nis
13
0
http://imgim.com/image/4386incid1520556.png

Arkadaşlar uzun uzadıya yazmaya gerek yok zaten konuyu bilen biliyor. Esko, Eski Knight Online, MykoDeninceBiz vs vs gibi vurkaç sw serverların 1 kişiye ait olduğu bir gerçek bu da yetmezmiş gibi hem item satışı hem de koxp'a göz yumman bir yönetime sahiptir.

UnRelaible nickli player benim 4 yıldır oyundan tanıştığım bir kardeşim kendisiyle oynama sebebim hile kullanmadan bireysel yetenekleriyle oyunu domine etme çabasıdır. bu sebeple girdiğimiz tüm serverlarda hile kullanmadan oyuna tutunmaya çalışıyoruz.

Ama bu sw sahibi olacak orul orul OROSPU EVLATLARI hem item satıyorlar hem de bunu yüzlerine vurunca ban atıyorlar BURADAN O TÜYSÜZ ANANIZIN BACINIZIN AMINI HAŞLAYAYIM ANANIZA 100 LİRA ATMAM AMINA KOYDUĞUMUN ÇİNGENELERİ.

Bu arada zorunlu edit: Sıralamada 5k np li bir arkadaş 6 chitin set 6 giga full pus ve 9 takı set başlaması da çok ilginçtir. (Warboss) sanırsam.

Bu vurguncu serverlara para yatıran kardeşlerim, emeğiniz 3-5 kuruş sevdasına gasp ediliyor. Bunlara daha fazla prim vermeyin.

bende eski knight onlineyi hic arastırmadan bir miktar para yatırmıstım pisman olacagımı düsünmüstüm ama olsun dedim yinede yatırdım biraz 100 tl felan bi gün gm notice geciyor kc dagıtıyorum moradona gelin diye herkes toplandı moradonda admin noticeyi yazan gm yi banladı felan sogudum serverden bu sekilde yöneticileri olan birserverde oynanmaz dedim kc ve itemleri dagıtıp cıkacaktım oyundan item dagıtıyorum diye yazdım adam banladı beni korktu userler kacacak diye bende fitili ateslemeyeyim diye banladı benim olan birseyi ben ne istersem onu yaparım ban attı herseyi cözdügünü düsündü coluk cocuk server acıyor bunların ben kanını s.kim

hizliresim'e foto atmayın herkeste acmıyor site sorunlu o kadar cok site var baska sitelere yükleyin ...

bende eski knight onlineyi hic arastırmadan bir miktar para yatırmıstım pisman olacagımı düsünmüstüm ama olsun dedim yinede yatırdım biraz 100 tl felan bi gün gm notice geciyor kc dagıtıyorum moradona gelin diye herkes toplandı moradonda admin noticeyi yazan gm yi banladı felan sogudum serverden bu sekilde yöneticileri olan birserverde oynanmaz dedim kc ve itemleri dagıtıp cıkacaktım oyundan item dagıtıyorum diye yazdım adam banladı beni korktu userler kacacak diye bende fitili ateslemeyeyim diye banladı benim olan birseyi ben ne istersem onu yaparım ban attı herseyi cözdügünü düsündü coluk cocuk server acıyor bunların ben kanını s.kim

hizliresim'e foto atmayın herkeste acmıyor site sorunlu o kadar cok site var baska sitelere yükleyin ...

kardeşim çok haklısın seni biliyorum. büyük geçmiş olsun bir daha bu tarz olaylarla karşılaşmamamız dileğiyle bu swlerer girmiyoruz!!!

Geri
Üst Alt