Namaz vakti Gelince Bilgisayarın Karşısından Kalkmayanlar Çok İkna Edici .

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zigmu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

Zigmu

Emekli
May
518
15
Namaz vakti geldi ama siz, hala bilgisayarın karşısından ayrılamıyorsunuz. Sonra ne mi oluyor? Videoyu izleyin... Çok ikna edici...

Video'daki İçli bir ses kıyamet suresinden şu ayetleri okuyor...

"Artık gözünüzü açın! ne zaman ki can köprücük kemiğine dayanır, "tedavi edebilecek kimdir?" denir. (Can çekişen) bunun gerçek bir ayrılış olduğunu anlar. Ve bacak bacağa dolaşır. İşte o (peygamberin getirdiğini) doğru kabul etmemiş, namaz da kılmamıştı. Aksine yalan saymış ve yüz çevirmişti. Sonra da çalım sata sata yürüyerek kendi ehline gitmişti. Layıktır (o azap) sana layık! Evet, layıktır sana (o azap) layık. İşte o gün sevk, ancak Rabbinedir " (Kıyame Suresi, 75/26-35)

Ölüm gelmeden önce Namazını kıl.

Kaynak: ZippyVideos.com - Free Video Hosting, Upload and Media Sharing Community!

Buda Video :(
Namaz Vakti Bilgisayarn Karsndan Kalkamayanlar in namaz video'su

Cevap: Namaz vakti Gelince Bilgisayarın Karşısından Kalkmayanlar Çok İkna Edici .

Tırstım La Koymayın Şöyle Şeyler

Cevap: Namaz vakti Gelince Bilgisayarın Karşısından Kalkmayanlar Çok İkna Edici .

Ben Bunu İzledikten Sonra ve Dünyaya Çıplak Gözle Baktıktan Sonra Namaza Başladım İnş. Herkese Yararlı Olur :(

aslında quzl bı paylasım :D herkesi doqru yola ıtıyor ( tabı anlayan war anlamayan war bu kısıye baqlı ) saoL..

Video yok..

teşekkürler bende yazın 5 vakit kılardım noldu anlamadım cumalara gıdıyorum tek :S Bilgisayar dan kalkamıyorum saol yararlı olur umarım izleyenlere (;

No Video yazıyor verdiğin linkte..

Var Video :)

Ben bunu izlemiştim :)

Videoyu izleyemedim, zaten bir faydasını da görmem..

Ayrıca imzanı yeni gördüm, burada fettoş denen örümcek beyinlinin propagandasını yapamazsın..

Videoyu izleyemedim, zaten bir faydasını da görmem..

Ayrıca imzanı yeni gördüm, burada fettoş denen örümcek beyinlinin propagandasını yapamazsın..

Ya Sana Soruyorum Sen Kimsinki? Sen Rock Satanist İmzaları Koyupta Reklam Yapıyorsun Ben 1 Yazı Yazamicammı Hadi Sende o Erkeklik Varsa O İmzayı Bana Sildir Banlanırım Ama O İmzayı Kaldırmam Saçma Sapan Yorumlarda Yapma Egerki Müslüman Deilsen Senin Dininden Olmayan Birşey Niye Alakadar Ediyor He :@

Agzını Topla Seni Alakadar Etmez Benim Dinim Tmm 'mı :@

Son düzenleme:

Rock Satanist derken ? Sen Kroysan beni ilgilendirmiyor, imzamdaki Efsane Guitar Hero III oyunun kapak resmi.. Ayrıca her rock dinleyen satanist olamaz. Sadece 3 din üzerinde durma..

Ayrıca insanların Dinini istismar ederek kişisel çıkar peşinde koşmanız, sizin dininizde çok büyük günah değil mi ??

İster iyi, ister yararlı, ister öven, ister söven bir paylaşım olsun bu konu 2 nedenden dolayı kitlenmek zorundadır;

1-) Ortamı kızıştırmaya yönelik konu
2-) Dini içerik sunan konu

Herkesin dini kendinedir. İstersen bununla ilgili 7/24 video ver TV'de isteyen ipler istemeyen iplemez, burada vermen biraz gereksiz olmuş. Adamın inancı kendi ile Allah arasındadır sen böyle videolar koyarak, yazılar yazarak o kişiyi etkileyemezsin, etkilememelisin...

Ayrıca arkadaşın imzasına laf atmışsın ama 2 soru soracağım;

1-) Her rocker satanist midir? Her satanist rocker mıdır? En basitinden örnek vermek gerekirse yaptığı müzik bence rock bile değil ancak aklıma ilk o geldi Emre Aydın satanist mi?
2-) Guitar Hero nedir biliyor musun?

Konu daha fazla uzamamalı o yüzden kitliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt