NarkozBilisim.com - [Bu Fırsat Kacmaz ] - [ %100 SaLdiri Engelli Sunucular ] - Doğru Adrestesiniz

yetkili2014

Hesap Askıya Alındı
Uyarıları Dikkate Almadı
Reaction score
7
6lJ1E9.png

6lJBRv.png
Firma Bilgileri:
Firma Adı : NarkozBilişim internet Hizmetleri

Veri merkezi : DGN Datacenter | Redstation
Web Sayfamız : www.NarkozBilisim.com

İletişim Bilgileri:
Satis-Bilgi Skype: Satis_515

Destek Departmani : Live:Narkozbilisimdestek

Adres :Ankara/Elmadağ
Telefon : 0542 572 40 83

Skype Hizmet : (12:00 ile 24:00 Arasi Hizmet Verilmektedir.)

6lJBRv.png

• Kiralanan Sunucu Yanında;
    • Border Defance War
    • Online Ödül Sistemi
    • Bayrak Kapmaca
      Quest Saymalı Görev Sistemi
    • Soru Event Sistemi
    • Seven v10 Panel
    • 1vs1
    • Bi-yer.com'da 1 Aylik Sabit Konu !
    • 7/24 Teknik Destek
    • 1 ADET FTP ADRESİ
6lJBRv.png

Kampanyali Paketimiz Vip Sunucu !
04zZWD.png

6lJBRv.png

Diger Knight OnLine Paketlerimiz

04EXmR.png

6lJBRv.png

Sanal Sunucunuzda Kontrol Artık Sizde !Online kontrol yönetim paneli sayesinde sunucunuzu bize ihtiyacınız olmadan kullanabilirsiniz.Online kontrol paneli ile açmak,kapatmak,reset ve sunucu kaynak tüketim bilgilerine kolayca erişebilirsiniz.
1385304_1431652707054248_661116152_n.jpg
Vds Sunucularda Bilinmesi Gerekenler,
#VDS yönetimi tamamen müşteri sorumluluğu ve kontrolü altındadır.
#VDS sunucularınızda destek talepleriniz için ticket sistemi kullanılmalıdır.
#VDS sunucularda yedek alma sorumluluğu müşteriye aittir.
#Vds sunucular sadece Knight Online amaçlı kullanılabilir.
#VDS sunucunuzda ücretsiz olarak format hizmetimizden yararlanabilirsiniz.
#VDS sunucularda geri iade isteklerinizde lisans ücreti var ise çıkartılarak tarafınıza iade edilirÜcretsiz SMS
5oyl4D.png

Bilgilendirme
Sms hizmeti sayesinde faturalarınız,hizmetinize ilişkin duyuru ve güncellemeler
SMS yoluyla anında cep telefonunuzda!
Üstelik bu hizmet ÜCRETSİZ !
Tüm hizmetlerimizde KDV Dahil !
-Faturulandırma işlemi aşamasıyla;
-Ödemeniz alınır,hizmetiniz aktif edilir,
-Faturanız adınıza veya firmanız tarafına kesilir,
-Hizmet sözleşmeniz ve geri iade garantisinin mevcut olduğu sözleşmemiz hazırlanır,-Hazırlanan fatura ve belgeleriniz özel zarfına konulur, her ay sonunda toplu olarak adreslere gönderilir.

5oyl4D.png

Sık Sorulan Sorular

-Sanal Sunucumu Spam mail gönderimi için kullanabilir miyim?

Sunucularımız üzerinden spam mail gönderimi yapılamaz, tüm mail trafiği Özel yapılandırmış olduğumuz Mail Gateway üzerinden geçmektedir, spam aktivitesi olan ip adreslerinin mail çıkışları gateway üzerinden engellenir.

-Saldırılara karşı koruma sağlıyormusunuz ?
Tüm network trafiğimiz firewall üzerinden geçmektedir, 1Gbit'e kadar standart olarak tüm müşterilerimize sunulmaktadır.

- Sanal Sunucu kullanımı ile ilgili teknik bir bilgim yok Sipariş verirsem yardımcı oluyormusunuz ?
Tabiki, Kaliteli Sunucu Managed Services Sloganımızın açılımı tüm hizmetlerimizin Tam destek kapsamında olduğundandır. Teknik bir bilginiz olmasa dahi Teknik Destek uzmanlarımız her türlü problemlerinizi en hızlı ve etkili bir biçimde çözmektedir.

-Destek Nasıl alabilirim ?
Kaliteli Sunucu Destek Masamız gerçek manada 7 Gün 24 Saat çalışmaktadır, günün her saati telefon ve Destek masamız aracılığı ile yardım alabilirsiniz.

-Memnun kalmazsam ödediğim ücreti iade ediyormusunuz ?
Sanal Sunucular için hizmet sözleşmemizde yer alan 3c nin 6 maddesinde yer alan maddeye göre sanal sunucu türevi hizmetlerinde geri iade bulunmamaktadır.

-Aktif hizmetimi başka bir kişiye devrebilirmiyim ?
Devredilebilir, yapmanız gereken devredilecek kişi kalitelisunucu.com/clientarea.php adresimizden kayıt olarak Sizin hesabınızdan işlemi başlatmak için Teknik Destek talebi göndermeniz yeterlidir.

-Fatura kesiyor musunuz ?
Tüm ödemelerinizin faturası kesilmektedir, Faturalarınızı ister basılı isterseniz E-Mail adresinize talep edebilirsiniz.

-Paketimi yükseltip/düşürebilir miyim?
Küçük bir kesinti olarak istediğiniz pakete geçiş sağlanabilir.

-Bu kampanya ile linux sunucu satın alabilirmiyim?
İster linux ister windows iştediğiniz işletim sistemini belirterek kurulumu gerçekleştirebiliriz.

-Sanal Sunucuların yedeklerini alıyor musunuz ?
Hayır, hiçbir sanal sunucu müşterimizin yedekleri kaliteli sunucu tarafından alınmamaktadır, tüm müşterilerimize, yedeklerini belirli aralıklarla yedeklemelerini öneriyoruz ?
5oyl4D.png

xqwxqdxqwdxqdqxdqw

dqwdqwdqwdqwdqw

Arkadaşlar merabalar eski adı Ko-Billişim şimdiki adı Narkozbilişim iki gün sonra adı ne olacaktır bilmiyorum ama ben kandım sizler bu hataya düşmeyin bilmeden araştırmadan server kursun die 550 liraya anlaştık parayı gönderdik hesaba ortada hiç bişe yok telefonlarımıza bile bakmaz oldu arkadaş

Yarın savcılığa vericem bilişim suçunun ne olduğunu bilmiyor sanırım elimde dekont ve görüşmelerimiz var sizde bu hataya düşmeyin DİKKAT !!!

Hesap annesinin hesabını kullanıyo : Emine Köse adına kayıtlı
İsmi : İbrahim Anıl Köse
Tel : 05060574749
Tel :05425724083
İnternet sitesi : www.NarkozBilisim.com (gerçi çoktan kapatmışta uyanık arkadaş)

Geri
Üst Alt