[ndesİgn]tepmplate [hearth] yenİ yilbaŞi panelİ :) ve kiŞ a gİrİŞ İÇİn gİrr

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hearthko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Hearthko

Member
Ara
563
0
ICE V2

linkleri coqaltacagim şimdilik dosya tc den idare edin: :) kendisi biraz yavaş indiriyor ama umarim indirdiginize değer
ARKADAŞLAR PANELİ ALINTI YAPTİGİM DOGRU PANELİ NDESİGN METİN ARKADŞAIMIZDAN ALDİM BEGENDİGİM VE KULLANİŞLİ BİR PANEL OLDUGU DOGRU VE BEN DE KIŞIN GELDİGİNİ FARK ETTİM ARTIK KIŞA Bİ GİRİŞ YAPMAK İSTEDİM VE BİLDİGİNİZ GİBİ YILBAŞIDA GELİYOR BUNUN ÜZERİNE SİZLERE NDESİGN İN PANELİNİ EDİTLEYİP SİZE SUNACAGİM... RESİMLERE GELİNCE ..
iceg.jpg

İNDİRRR SADE PANEL İÇİN İNDİR
ice2t.jpg

byrz.jpg

NUEL BABALI PANELİ İNDİR :) File Hosting - Web Hosting - Dedicated Server
Panelin Linki2 İndirrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
Cevap: [ndesİgn]tepmplate [hearth] yenİ yilbaŞi panelİ :) ve kiŞ a gİrİŞ İÇİn gİrr

Çok güsell olmuş emege saygıı

8 minutes dakika sonra eklenen:

Noel babalıyı indiriyorum :D

Son düzenleme:
Cevap: [ndesİgn]tepmplate [hearth] yenİ yilbaŞi panelİ :) ve kiŞ a gİrİŞ İÇİn gİrr

Helal zaten 2 sİnİde paylaŞtİm İsteyen İstedİgİnİ İndİrebİlİr kara sİİzn ;)

tşk ederim kardeşim cok saolasın kurdum ve cok memnunun gercekten süpersin ama usere tıklayınca itemlerini ve statlarını invertory gösterim düzeninde göstermiyor sadece yazıyor onu nasıl yapabilirim ?

bende sorunsuz gozkuyor kardeşim bu panel ndesign in paneli ben buna tema attim :)
bu paneli seçme nednimde zaten sorunu olmamamsi we kullanışlı olmasidir...

kardeşim panel gercekten cok güzelde sen benım demek istedigimi anlamadın bak bu ipteki 178.211.45.61 panelde herhangi bi usere tıkla hani oyundaki gibi görünüyor yha invertory işte bu senın paylasmıs oldugun paneldede oylemı su an sw yeni oldugu için acmadım daha henuz gpremıyorum yanı onu deneyemedım bakamıyorum yoksa sadece item isimlerimi yazıyor bu panelin eski versionlarındaki gibi insallah anlatabilmisimdir :)

ayni seninki ile ama istersen inventory klasörünü sil ozaman göstermez item vs ;)

Son düzenleme:

alttaki favorim ^^

Son düzenleme:

İndiren war yorum atan yok ne iş hocam

YROM ATİN BEA:d

pasam eline koluna sağlık indirecem insallah bi sıkıntısı yokdur

Geri
Üst Alt