Nero Db V2.3 Gelişmiş Zor Db Arıyanlar için İDEAL

Konu Yazar

thanker00

Member
Ocak
42
0
evet arkadaslar bir süredir forumda editlenmeye değer bir database arıyordum ve nero db v2.3 ün editlenmeye deger bi db oldugunu gördüm editledim ve paylaşıyorum

Özellikler:
EXP 47/1 Daha sonrası usko lvl up tablosu ile birebir exp kasmak 70 e kdr normal daha sonra baya bi zorlaşıyo
LVL Sınır 83
83 skilleri eklemedim İsteğe göre eklenebilir
80 e kadar tüm skiller sorunsuz çalışmakta
Okçu 80 Skili Seri Seri Vuruyor Okçuluktanda büyük zevk alabilirsiniz
Mage 75 Skili DEF SC haricinde 400 Def vermektedir
sorunsuz ardream ve CZ vardır
ARdream 30-59 lvl kontrollü
cz bowlda monument vardır
Krowaz ve DarkLand Ekli emc ve lufer de giriş npc leri var
Bifrostu db den kaldırdım nedeni emc ve lufer deki Telepor Maneger adlı npc den Viproom die bir odaya gidiliyo olması ve bu odada bos slotlarının olması odaya 70-83 lvl arası olan herkezin istediği gibi rahatça girebilmesi oyunun tadını kaçırıyordu
1705 ve japko itemleri ekli
Savaşlar Sorunsuz
100 np sembol sorunsuz
Dropları %100 usko yaptım boslardan çıkan uniqe itemlerin drop ratelerini biraz yükselttim ne çok fazla ne çok fazla düşük tam tadında bos kesmekten gerçekten zevk alabilirsiniz
Delosta Hell abys deki Servant Of İsilon lara 1705 itemlerini item Group Yaparak koydum
İtemlerin Hepsi sorunsuz Upgrade Oluyor
Droplar:
Duke > Ring Of Courage (+0) %60
Bishop > Rİng Of Magic (+0) %60
Bach > Ring Of Life (+0) %60
Felankor > Ring Of The Felankor (+0) %20
Servant Of İsiLon > 1705 İtem Group %20
Volcanik Rock > Necklace ve Belt İtem Groupları %60
Stone Golem > Tüm Clasların +1 Chitinleri %60
Snake Quen > Necklace İtem group %60
Talos > Belt İtem Group %60
Samma > Giantic Axe 1H +1 % 60 & Giantic Axe +1 2H %60
İsilon > Belt İtem Group %60 & Necklace İtem Group % 60 & Chitin Shield (+0) %20
Lesath > Chitin Bow %60 & Chitin Shield (+0) %20
Shaula > Scorpion Bow %60 & Chitin Bow %60 & Scorpion Shield (+0) %50
Carling Cleaver > Speed up Potion %100 & Attack Scroll %100 & 150 DEF Scroll %100
Snatcher > Scroll of Str %100 & Scroll of Dex %100 & Scroll of Hp %100
Atros > 1500 Hp Scroll %10 & Scroll of Armor 300 % 20
Shell Droplarını biraz zorlaştırdım Sadece Boslardan ve Servant Of İsilon dan çıkmakta nedeni EMC ve Luferde Rebirth Anvil Var Her clasın +7 Shell setini verip +8 Rebirth Shell Set Alabiliyosunuz

Emc ve Luferde Exchange Npc Ekli Burada 10k np karsılıgı Name Change Scroll ve Walkarie armor Kagıdı alabilirsiniz walkarie armor kagıdını Maradondaki Npc sine vererek +8 Walakrie set alabilirsiniz
Exchange npc de bahamut grypon ve walkarie armorlar hepsi +10 du grpyon ve bahamut armorları db den sildim walkarieleri +8 e düşürdüm nedeni oyunun fazla abartılmaması / NOT: Oyun içinde Walkarieler +10 gözükür ama özellikleri +8 dir örnek walkarie armor pauldron Healt bonus 24 DEF 210 yazar ama 15 healt bonus 139 def vermektedir walkarie armor kagıdını kırarken clasa göre bonus basılı olarak verir
Oyun içi NCS Aktif Ncs alıp Npcsinden Name Change yapabilirsiniz

Upgrade:
+4 %100
+5 %90
+6 %60
+7 %50
+8 %30
+9 % 5
+10 % 5

Db deki Buglar:
Benim görebildiğim tek bug Forgetten Temple nin Hayvanlarının gelmemesidir onuda düzeltmek için ugrasmadım

Dosya içeriği: NERO DB V2.3 yeniden düzenlenmiş Map Patch Client Patch

Aslında DB yi Kendim İçin Özel Olarak editlemiştim Fakat Server kurmakta Karşıma çıkan bi sorun yüzünden Server kurmaktan vazgeçtim ve Yaptıgım Db yi sizlerle paylasmaya karar verdim

DB yi Editlememdeki amacım Homeko db ve nero db havasını tek bir db de vermekti elimden bu kdr geldi :)

VE Link: Nero Db v2 indir - Upload.gen.tr
Alternatif 1:http://www.megaupload.com/?d=43GQW8XH
Alternatif 2:http://rapidshare.com/files/409028869/Nero_Db_v2.3_Geli__mi__.rar MD5: 2700632B723F8AD2CE2E63A84C9D73CF

Güle güle Kullanın :)

DB Edit Ve Upload Tamamen Kendime Aittir ! İsteyen İstediği gibi Paylaşıp üzerinde Değişiklik yapabilir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt