PK Server NixKO.NET - Yeni bir başlangıç. Version 1986. Yeni PK veritabanı. Tarih: 12 Ağustos

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NixKO PK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

NixKO PK

New Member
May
6
1
nixko yeni version v1986 ile 11 ağustos saat 16:45 de sizlerle
yeni version özellikleri buradan sizlere açıklanacaktır.​

Son düzenleme:
trina ile yuzde 100 ıken rebden karidivisle yuzde 50 olması cok mantıksız adam trına ıle %100 olan seyı neden reb 6 7 8 flan dıye rebden gotursun o mantıkla:D

trina ile yuzde 100 ıken rebden karidivisle yuzde 50 olması cok mantıksız adam trına ıle %100 olan seyı neden reb 6 7 8 flan dıye rebden gotursun o mantıkla:D
konu düzenlendi arkadaşlar öyle bi olay yok itemler sadece trina ile +9 a %100 oranla gecebiliyor.

Katılıyorum.. + emek fazla goremıyorum ve konu açılışından belli ki sw tutmaz. k.gele
emek yok demişssin oyuna girmeden rasgele yorum attığından bizi çekemeyen bazı kişilerden olduğun belli :) bu oyuna verilmiş emek kadar verilen hiçbir server yok oyunda öyle 1 2 aylık değil yıllardır geliştirilen bir proje piyasadaki twostars dosyaları değil tamamen kendi kaynak kodlarımız ile geliştirilmiştir diğer serverlerda olmayan bir çok fazladan özellik ve sorunsuz eventlar ve daha sayamıycağımız bir sürü şey,dota rampage sistemini bile oyuna ilk olarak biz ekledik bunu görüpde emek yok demen şaşırtıcı :)

Son düzenleme:
betasına girdik gayet güzel emek verilerek yapılmış emeginizin karsılıgını alırsınız inşallah

harika bir server dostum canı gönülden tebrik ediyorum herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş tek sıkıntımız user millet burada vakit geçirmeyerek aptallık ediyor bana göre Theguardians olarak buradayız

Kesinlikle son zamanlarda oynadigim en guzel server eski tadi ozleyenler gelebilir gayet samimi bir ortam ellerinize saglik

Geri
Üst Alt