Nokia N97'mi yoksa iPhone 3G'mı ?

Nokia N97'mi yoksa iPhone 3G'mi ?

• Nokia N97

Kullanılan: 9 56.3%
  • iPhone 3G

Kullanılan: 7 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    16
Cevap: Nokia N97'mi yoksa iPhone 3G'mı ?

İPhone 3G İçin Pek Güzel Diyemem , Ancak N97 Kesinlikle Denenmeli Diye Düşünüyorum . N96 ile Yapilan Hatayi ( Donma Vb. Sorunlar) Bu Modelde Fazlasiyla Telafi Etmişler

Lord aga N97 aldım , süper tek kelime
harika sanki mini Pc ... Kendisinde bir hafıza var 30 gb hacı O.O hö + bide eklemek oluyor diğer hafıza kartı şaşırdım ama 30 gb görünce delirdim :D

Kaliteden Ödün Vermem :P

Bilmem İçimden Geldi Öyle :)

İPhone 3G İçin Pek Güzel Diyemem , Ancak N97 Kesinlikle Denenmeli Diye Düşünüyorum . N96 ile Yapilan Hatayi ( Donma Vb. Sorunlar) Bu Modelde Fazlasiyla Telafi Etmişler

Nokia N97 O kdr iyi sayılmas 5 mp kamerasi oldugu halde 2mp bile cekmiyor ve İphonedeki 2mp kamera 5 e yakın kalitede cekiyor Nokianın kamera olayı cok kotu.Ama N97 alacagıma 5800 XM alırım cunku 8 gb hafıza var ve bunuda dolduramassın kaldıkı 30 gb + klavye icin buna hic gerek yok Kamera vs. ozelligi aynı ve fiyat ada bakarsak 5800 XM daha iyi.Biliyormusunuz bilmiyorum ama İphonenin Lakabının Oyun canavarı oldugunu ? ve Kaldıkı Ovi nin N97 ye yaptıgı oyunlar.Eğer diyosanız ben oyun icinmi aldım o zmn Nokia 3310 .

İkisinide kullandım tartışmasız iphone. Çok hassas, çok sorunlu bi telefon ama applicationlarıyla hepsinden açık ara önde. N97de kesinlikle sağlam bi telefon değil donanım sorunu çok, hızlı değil ve ısındığı zaman kendi kendine kapanıyo :D

2'side var iphone 3g de video ve birkaç özellik olmadığından şikayetçiyim n97 abime yeni aldık denicem onuda

Cevap: Re: Nokia N97'mi yoksa iPhone 3G'mı ?

İkisinide kullandım tartışmasız iphone. Çok hassas, çok sorunlu bi telefon ama applicationlarıyla hepsinden açık ara önde. N97de kesinlikle sağlam bi telefon değil donanım sorunu çok, hızlı değil ve ısındığı zaman kendi kendine kapanıyo :D

evet abi bnde onu dedim iphone cok hızlı cunku kendı hafızası var ve isletim sistemi fln cok gzl hızlı suan 5800 Xm kullanıyorum N97 nin fazlası 5mp kamera sı ve klavyesi olması onun harıcınde 5800 da 8 gb hafıza K. var n97 den hızlı ve donma fln yok normal kullandıgında 1 haftaya yakn şarjı gıdıyor.

Geri
Üst Alt