Np SemboLLeri Gözükmüyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1Lk4y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

1Lk4y

DeneyimLi GM
Ocak
67
0
Evet arkadaşLar BaşLıkta beLirttim
Np işaretLeri gözükmüyor bunun için bi patch faLan mı istiyo partLarda mı sorun var yoksa :S
bana bunu çözebiLecek oLan var mı =(
?

Cevap: Np SemboLLeri Gözükmüyor

bendede gözükmüor acaba clientlemi ilgi,si var yoksa ekran kartındanmı ekran kartım cok düşük

HakLısın br0 ya
Cafeye yükLedim Orda takır takır
Benim ekran kartı 64 ^^
ßende KraL ın PeLerini ve SemboLLer gözükmüyo
Sanırım Ekran Kartı ... :)
€n Kısa zamanda 2 gb ram 512 ekran kartı akarr ^^

Aynen br0 usko da benim de hata yok :D
dedikLerim gözükmüyo ama en kısa zamana haLLedecem ... :)

Soluyorum bnndede Olmustu Bu oLay Data Deyıstırdım SagLam 1 DAta FLn ALın Yenı Ozm Olur !!

bnm ekran kartından ama bnde ilkte ekrankartı yhoqtu bnde nasl çalştığını çözmedm ama nese işte sonra ark 256 lık gtrdi sonra oyuna girdm bazı işaretler gözüküyor fakat drogon başta olmak üzere çoğunu göremiyodm ekran kartını çıkardm bi kere semboller gözktü ama pc kasmaya başladı :D

Arkadaşım Aynı sorun bendede vardı...Bilgisayarımın özellikleri düşükdü!..64 ekran kartı vardı np sembolleri fln gözükmüyordu..!
Aynı clienti pcsi iyi olan bir arkadaşda yükledik onda sorunsuz gözüktüHönk

1gb Ram ve 256 Ekran kartı Aldım suanda GErçekten sorunsuz bir şekilde oynuyorum...Size Tavsiyem Datamış,Clientmiş hiç uğraşmayın Ekran kartı&Ram Alın hem kasmadan hemde güzel grafiklerle Oynayın Oyundan daha çok zevk alın:icon_wink:

Clientın içinde symbol_xx uzantılı bi klasör olması gerek onun tam adını yazar mısın buraya

Agam Ben söyle diye biliorm bi önceki yorumdada yazdım görmemissin galiba hö
symbol_en ve symbol_us Sorunsuz olanlarını indir Düzelir hö

Uzun zamandır oyanamıyorum ama eskiden symbol_usdan okuyodu yanlış hatırlamıyosam. Bazı clientlarda symbol_cn yada baska isimle oluyo adını değiştirip symbol_us yaparsa düzelebilirdi ama en garanti çözüm sorunsuz olanları indirmesi.

Symbol_us fln hepsini denemiştim bende zamanında hatta aynı dosyalarla arkda denemiştik onda gözükmüştü..(pcsi iiydi) bende yeni ram ekran kartı fln aldım birde format çaktım yine aynı clienti yükledim ve suan sorunsuz yani SEnin ya pcde sorun ya Ekran kartın baya düşük!Ama genede dene symbol_us fln

Diğer arkşadalar için söylüyorum burası bende sorun yok yeri değil yardım yeri arkadaşım sende np sembollerini kazanmak istiorsan UPDATE_KNİGHT_USER ve UPDATE_PERSONEL_RANK DÜZELT ;) Akuma tercihimdir ;) dikatli geçir yoksa timecore.pp hatası alırsın :o:

Geri
Üst Alt