H Konu Yazar hancher62 New Member Nis 6 0 18 Ara 2009 #1 2 günden beri sebebini anlamadığım bir nedenden dolayı np sembollerini ve kral pelerinini göremiyorum.İnvertory deki shellerde bulanık gözüküyor. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
2 günden beri sebebini anlamadığım bir nedenden dolayı np sembollerini ve kral pelerinini göremiyorum.İnvertory deki shellerde bulanık gözüküyor. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.
H Konu Yazar hancher62 New Member Nis 6 0 18 Ara 2009 #2 Cevap: Np sembolleri ve Kral Pelerinini Göremiyorum!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
H Konu Yazar hancher62 New Member Nis 6 0 18 Ara 2009 #3 Cevap: Np sembolleri ve Kral Pelerinini Göremiyorum!!! +++++++++++++++++++++++++++++++
H Konu Yazar hancher62 New Member Nis 6 0 18 Ara 2009 #4 Cevap: Np sembolleri ve Kral Pelerinini Göremiyorum!!! Bi yardım edın arkadaslar lutfen...
H Konu Yazar hancher62 New Member Nis 6 0 19 Ara 2009 #5 Cevap: Np sembolleri ve Kral Pelerinini Göremiyorum!!! Yardım edebılecek yokmu?
14cepa14 Banlanmış Kalemi Kırıldı! Tem 56 0 26 Ara 2009 #6 Cevap: Np sembolleri ve Kral Pelerinini Göremiyorum!!! ya ekran kartın yetmio yada ekran kartı driverin eski 64 ve altı bu dediklerini kapsar
Cevap: Np sembolleri ve Kral Pelerinini Göremiyorum!!! ya ekran kartın yetmio yada ekran kartı driverin eski 64 ve altı bu dediklerini kapsar