• Santa Tipi Monster •

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kojd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kojd

Public Sub Hayat()
Reaction score
17
sa verildimi bilmiyorum ama öncelikle belirteyim cursed santa ariyan vs arkadaslar oldu soran onlar icin koyiyim dedim SANTA'yı diger yaratıklardan farklı kılan seyi...

TEK farklı kılan sey k_monster daki bir kodcuk :)

SANTA yapacagımız yaratıgın byActType 'ını 1, byType'ını da 2 yapıyoruz. iste bukadar artık bu yaratıgımız SANTA gibi olacaktır yani böyle yaptıgınız yaratık;

[ HAREKET Etmeyecek - Saldırmayacak - Yaratıga Skill vurulmayacak - R ile 20 dmg vurulacak ]

bu gibi özelliklere sahip olacaktır. Yaratıgın EXP'ini NP'sini Büyüklügünü , bicimini..vırt zırt kendiniz ayarlarsınız...

iyi Eglenceler:rock::-:
Alıntı Deildir.

Cevap: • Santa Tipi Monster •

Usko'da da öyle :) onu ayarlama şansımız yok zaten. Vardır belki evt lerden fln olabilir..zor iş.

iyide ztn Santa'nın en önemli özelligi o :D skill vurunca hp si cogaliyo sanirim. Sadece R ile vurcaksın hep 20 damage vuruyor. yani bu verdigimi uygularsanız o yaratık da böyle olur.

Güzel paylaşım o ActType'ları çözememiştim sayende öğrendik ;)

iyide ztn Santa'nın en önemli özelligi o :D skill vurunca hp si cogaliyo sanirim. Sadece R ile vurcaksın hep 20 damage vuruyor. yani bu verdigimi uygularsanız o yaratık da böyle olur.

k.bakma ben usko yu bırakalı 2 yıl olduda santa kesmiyeli cok oldu uskoda unuttum tekrar saol paylasım icin.

Usko'da da öyle :) onu ayarlama şansımız yok zaten. Vardır belki evt lerden fln olabilir..zor iş.

tabikide ayarlama şansımız var dosyalar usko mu oynadıda bilecek 20 dmg atılacağını. ama işte nereden ayarlanacak o soru

Ben dedim bu adam table'lara adadı kendini :)

Tşkler Qwerty cim

Ben hepsini resisleirn fln 255 yapıncada skil wurmuor R ile 20 wuruor :D

Buda iyi birşey Teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler bilmiyordum:) Bu arada uskoda santaya skill de vuruluyor.. Christmass Tree'ye falan vurulmuyordu. ama exp veren santaya skill vurulduğu açıklandı. yani r vuranlar boşuna vuruyordu :D

iyi güzel hosta bu yaratıgın Etraftaki yada atak yapan herkeze np ve exp e vermesini nasıl saglıycaz?

Geri
Üst Alt